Γη της Ελιάς: Θύμα άγριας επίθεσης η Μαρίνα - Τη βρίσκει ο Ανέστης και...

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Θύμα άγριας επίθεσης η Μαρίνα - Τη βρίσκει ο Ανέστης και...

Μη χάσετε το νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (18/2) και κάθε Παρασκευή!

Στη Γη της Ελιάς, ο Ανέστης συνεχίζει να τα έχει με την Ευτυχία, παρόλο που η σχέση του με την Ελένη πάει καλά. Ετσι, μεθυσμένος για άλλη μια φορά, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Αρχίζει να τη βρίζει, να την τραβάει από τα μαλλιά, να τη σέρνει μέσα στον δρόμο και να τη χτυπάει.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η επίθεση του Ανέστη στη Μαρίνα στη Γη της Ελιάς

Την ίδια στιγμή όμως, τυχαία από εκεί περνάει η Μαρίνα, η οποία βάζει τις φωνές και προσπαθεί να σώσει την Ευτυχία (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 17/2 επεισόδιο).

Αρπάζει μια πέτρα και χτυπάει τον Ανέστη στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του. Την επόμενη μέρα η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία κι εκείνη αποφασίζει να τον διαγράψει οριστικά από τη ζωή της. Οταν όμως η Ελένη του ανακοινώνει ότι χωρίζουν και να μην την ξαναενοχλήσει, ο Ανέστης γίνεται έξαλλος με τη Μαρίνα και αποφασίζει να την εκδικηθεί.

Μαρίνα επίθεση Γη της Ελιάς

Επεισοδιακός χωρισμός στη Γη της Ελιάς

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, μιας και σε λίγο καιρό, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, πρόκειται να παρακολουθήσουμε έναν άκρως επεισοδιακό χωρισμό.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Μυρτάλη θα βρει το νέο της έρωτα (δείτε εδώ την πρώτη τους φωτογραφία), το ζευγάρι που πρόκειται να χωρίσει δεν είναι άλλο από την Αντιγόνη και τον Δημήτρη.

Μάλιστα, όπως εξήγησε η εκπομπή, η Αντιγόνη θα μάθει τα πάντα για τις παράνομες δραστηριότητες του Δημήτρη και οι δυο τους θα έρθουν σε ρήξη.