Γη της Ελιάς - "καυτό" spoiler: «Η Αρετή θα έχει μεγάλες κόντρες με τον Στάθη»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς -

Το μεσημέρι της Δευτέρας 21/01 η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» καθώς μέχρι στιγμής τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά με αποτέλεσμα η ίδια να δώσει και ένα "καυτό" spoiler.

Οι δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού

«Είμαι ευγνώμων για τον ρόλο, την αγαπώ πολύ την Αρετή, αλλά δεν την αντέχω καθόλου. Ο πιο τοξικός και αντιπαθής ρόλος αυτή τη στιγμή στη Γη της ελιάς είναι η Αρετή. Είναι ακριβώς επειδή χτυπάει στο θέμα της μάνας, στο μητρικό ένστικτο. Θα δώσω όμως spoiler.

«Η Αρετή, όπως και ο Στέφανος, θα λυγίσουν. Κάποια στιγμή δεν θα αντέξουν. Θα δουν την μικρή με το μωρό και θα λυγίσουν. Βέβαια, μετά θα ξαναμπούμε στις εργαστηριακές ρυθμίσεις και θα δούμε την Αρετή που όλοι ξέρουμε και όλοι αγαπάμε.

Προς το παρόν δεν προβλέπεται κάποιος έρωτας για την Αρετή. Θα έχουμε μεγάλες κόντρες με τον Στάθη, θα τον πετάξω έξω από το σπίτι».

Ή θα κάνουν παιδί ή θα χωρίσουν! Δύσκολες ώρες για αγαπημένο ζευγάρι

Χαμός θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς ένα ζευγάρι βρίσκεται οριακά στον χωρισμό, λίγο πριν η Μαρίνα δεχτεί άγρια επίθεση και την βρουν αιμόφυρτη.

Επεισόδιο 151 – Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Ο Φίλιππος και η Βασιλική αντικρίζουν για πρώτη φορά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα, αλλά γρήγορα η συγκίνηση μετατρέπεται σε αγωνία, καθώς το μωρό υποφέρει από σπασμούς. Η Αρετή και ο Στέφανος κρατούν σκληρή στάση απέναντι στον Στάθη που λύγισε κι έδωσε ευχές στη Βασιλική για το νεογέννητο.

O Στάθης νιώθει πολύ πιεσμένος από την κατάσταση και βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Ο Γιώργης ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο σπίτι του, ενώ η Ιουλία του εκφράζει την αγάπη της. Η Άννα και ο Λεωνίδας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό το νέο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί, ή θα χωρίσουν.

Ο Αλέξης εξομολογείται γεγονότα από τη ζωή του στον Νικήτα και τα δύο αδέλφια αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται κοντά. Παράλληλα, ο Λεωνίδας και ο Νικήτας θυμούνται τα παλιά και σε μια από τις βόλτες τους συναντούν τη Μυρτάλη.

Η Αντιγόνη ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης της λέει ψέματα και προβληματίζεται με το τι μπορεί να της κρύβει. Η Αθηνά καλεί τον Ιάκωβο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάσταση, αλλά για κακή τους τύχη η Αναστασία γίνεται μάρτυρας μιας τρυφερής στιγμής τους.