Ήλιος: Μια εγκυμοσύνη θα ανατρέψει τα δεδομένα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 23/02

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος: Μια εγκυμοσύνη θα ανατρέψει τα δεδομένα

Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο του Ήλιου όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 να αποχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος ωστόσο οι εξελίξεις στο σημερινό 23/02 επεισόδιο θα είναι άκρως καταιγιστικές καθώς Τα συγκλονιστικά γεγονότα της νύχτας στο σπίτι της Αλίκης έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στις ζωές όλων.

Τι θα δούμε σήμερα στον Ήλιο (23/2) - Επεισόδιο 106

Τα συγκλονιστικά γεγονότα της νύχτας στο σπίτι της Αλίκης έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στις ζωές όλων, οι οποίοι προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα… Μια εγκυμοσύνη, μια πρόταση γάμου, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν και ένα νέο πρόσωπο έρχονται να ανατρέψουν ξανά τα δεδομένα…

Νέος έρωτας για την Αλίκη - Ο άνδρας που την κάνει ξανά ευτυχισμένη

Στον Ήλιο, όπως αναφέρει το TV24, η Αλίκη ζητεί τη νομική βοήθεια του Παύλου τόσο για τη φάρμα όσο και για την επίσημη υιοθεσία της Αζίζα. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μεταξύ τους.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Παύλος Σαρόγλου είχε τα πάντα. Μια επιτυχημένη καριέρα δικηγόρου και μια όμορφη οικογένεια, την οποία όμως χάνει και ο κόσμος του αλλάζει για πάντα. Η δύναμη και η αντοχή του δοκιμάζονται, όμως πιο πολύ δοκιμάζεται η δυνατότητά του να αγαπάει, να μοιράζεται και να τολμά. Με έντονα ακόμη τα σημάδια του χαμού των αγαπημένων του ανθρώπων, επιχειρεί να συνέλθει με τη βοήθεια του Αχιλλέα.

Ετσι επιστρέφει στην ομάδα υποστήριξης και κάνει το πρώτο βήμα αρχίζοντας να μιλάει για την απώλειά του. Λίγο αργότερα η Αλίκη, που προσπαθεί κι εκείνη να βρει τα πατήματά της μη έχοντας πια στο πλευρό της τον Δημήτρη (δείτε εδώ πώς θα έρθει το τέλος του), του ζητάει νομική βοήθεια καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φάρμα που κινδυνεύει να κλείσει. Είναι η πρώτη τους γνωριμία. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θα αναλάβετε την υπόθεση;», τον ρωτάει. «Δέχομαι να το κάνω. Ας προχωρήσουμε», της απαντάει εκείνος.

Αντώνης Καρυστινός Ήλιος