Elif: Ουρλιαχτά στο σπίτι των Χαντακτίρ - "Ήθελες να με σκοτώσεις"! Η Μελέκ γίνεται δολοφόνος;

Το σατανικό σχέδιο της Κιγιμέτ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ουρλιαχτά στο σπίτι των Χαντακτίρ -

Η Κιγιμέτ στην Elif, τραβάει το σχέδιό της να διώξει τη Μελέκ και φτάνει στα άκρα με αποτέλεσμα η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Χακτανίρ στην τελευταία να έχει πληγεί! Η Λεμάν αντιδράει άσχημα στο ενδεχόμενο του γάμου Σαφάκ και Ζουλιντέ, ενώ η Ράνα προσπαθεί να καταστρέψει ξανά τη ζωή της Χουμεϊρά.

Η Κιγιμέτ (που βασάνισε την Ελίφ) τρελαίνεται κάθε φορά που βλέπει τον Μαχίρ μαζί με τη Μελέκ, ενώ ο τελευταίος από την πλευρά του προσπαθεί να δείξει με κάθε τρόπο στη Μελέκ πως είναι σημαντική για εκείνον. Η Μελέκ καταλαβαίνει τα πάντα μόνο από το βλέμμα του. Ο Τουφάν είναι μαζί με τον Εμιρχάν και του περνάει όλα τα λάθος μηνύματα. Ο Κερέμ απολαμβάνει να δουλεύει μαζί με την Ασλί, θέλει να περνάει χρόνο μαζί της.

Η Κιγιμέτ βλέπει έναν εφιάλτη, πως όλα τα ψέματά της έχουν αποκαλυφθεί και πως την πετάνε με τις κλωτσιές από την έπαυλη. Εκείνη την ώρα φτάνει και ο Μαχίρ με τη Μελέκ, οι οποίοι τη διώχνουν επίσης. Η Κιγιμέτ ξυπνάει έντρομη και μονολογεί: «Αυτή η Σερτσέ πρέπει να φύγει από εδώ μέσα». Στην εταιρεία, η Φιλίζ και ο Ακίν ανησυχούν επειδή η Μπιρτσέ δεν έχει έρθει στο γραφείο και όταν εκείνη φτάνει τους αποκαλύπτει πως είχε ξεχάσει την τσάντα της μέσα στο σπίτι και πως δεν μπορούσε να μπει μέσα.

Αργότερα ο Ακίν μιλάει με την Ασλί και της ζητάει να πει στην Μπιρτσέ να μείνουν μαζί. Εκείνη το βρίσκει καλή ιδέα και κάνει την πρόταση, την οποία η Μπιρτσέ αποδέχεται και έτσι οι δύο φίλες ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν. Η Κιγιμέτ θέλει να απομακρύνει από την έπαυλη τη Μελέκ και την Ελίφ πάση θυσία και καταστρώνει τα νέα της σχέδια, μετά την καταστροφή που τους έκανε στο δωμάτιο τους. Πάει στο δωμάτιο σιδερώματος και αφού καίει επίτηδες μια μπλούζα της, στη συνέχεια πάει στη Ματσιντέ και της λέει: «Αυτή η Σερτσέ μου κατέστρεψε την μπλούζα! Δεν κάνει καλή δουλειά».

Η Ματσιντέ της απαντάει: «Κατά λάθος θα έγινε! Η Σερτσέ ποτέ δεν κάνει τέτοια λάθη! Θα αγοράσεις όμως μια άλλη, μη σκας για μια μπλούζα». Η Κιγιμέτ όμως επιμένει: «Εχεις μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτή την κοπέλα και δεν πρέπει». Στην εταιρεία, η Χουμεϊρά με τη Ράνα καβγαδίζουν ξανά και η Ράνα δεν βγάζει από το μυαλό της την έμμονη ιδέα να καταστρέψει την αντίζηλό της.

elif star

Ετσι όταν βρίσκει την ευκαιρία φροντίζει να σκοντάψει μπροστά στον Λεβέντ και εκείνος να την κρατήσει να μην πέσει. Μόνο που η Χουμεϊρά παρεξηγεί την εικόνα και απογοητεύεται, με αποτέλεσμα να θυμώσει και με τον Λεβέντ.

Καρέ-καρέ το σχέδιο της δήθεν επίθεσης της Κιγιμέτ στην Elif

Η Μελέκ μέχρι τώρα είχε καταφέρει να αντιμετωπίσει την Κιγιμέτ αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά ούτε η Ματσιντέ με τον Κερέμ δεν θα πιστέψουν στην αθωότητά της. Η Μελέκ πάει να βρει τη Κιγιμέτ για να της ζητήσει εξηγήσεις: «Ποιο είναι το πρόβλημά σας μαζί μου και μου φέρεστε με αυτόν τον τρόπο;», τη ρωτάει και εκείνη της απαντάει: «Εσύ είσαι! Δεν σε θέλω μέσα σε αυτό το σπίτι».

Η Μελέκ της τονίζει: «Δεν σας φοβάμαι και να βάλετε στο μυαλό σας πως δεν θα με διώξετε από εδώ» και φεύγει. Λίγα λεπτά μετά ακούγονται κραυγές πόνου από την Κιγιμέτ και όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί. Εκείνη είναι πεσμένη στα σκαλιά και όταν η Μελέκ κάνει να τη βοηθήσει, εκείνη ουρλιάζει: «Μη με ακουμπάς! Εσύ με έριξες από τα σκαλιά! Ηθελες να με σκοτώσεις». Ο Κερέμ με τη Ματσιντέ κοιτάζουν σοκαρισμένοι. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να τους πείσει όλους πως η Μελέκ προσπάθησε να τη σκοτώσει.

Μάλιστα τηλεφωνεί και στον Μαχίρ, δήθεν πονεμένη, να του πει τι έγινε και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Μελέκ θα έκανε κάτι τέτοιο. Καθώς η Κιγιμέτ κατευθύνεται στο δωμάτιό της, η Ελίφ τη βλέπει να περπατάει άνετα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και το λέει στη μητέρα της. Η Μελέκ πηγαίνει στο δωμάτιο της Κιγιμέτ και προσπαθεί να μιλήσει μαζί της αλλά τσακώνονται. Στη συνέχεια συναντά στη σκάλα τη Χουμεϊρά με τη Ματσιντέ και τους λέει πως είναι αθώα. Η Χουμεϊρά την πιστεύει: «Σε πιστεύω και σου έχω εμπιστοσύνη, αλλά δεν ξέρω γιατί να πει ένα τέτοιο ψέμα η θεία μου».

Η Μπιρτσέ θυμώνει με Ασλί και Ακίν

Οταν ο Μαχίρ μαθαίνει για τον τραυματισμό της μητέρας του, πάει στην έπαυλη να τη δει, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μιλήσει και στη Μελέκ για να μάθει τι έγινε. Στο τέλος εκείνος της λέει: «Θέλω να ξέρετε πως το δίκιο και το άδικο σύντομα θα φανεί». Η Λεμάν θέλει οπωσδήποτε να κάνει νύφη της την Αλέβ και καταστρώνει νέο σχέδιο για να πετύχει τον σκοπό της.

Ομως ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν συμφιλιωθεί και ζουν όμορφες στιγμές. Η Ασλί λέει στον Ακίν πως η Μπιρτσέ δέχτηκε την προσφορά της, αλλά εκείνη τους ακούει τυχαία και καταλαβαίνει πως είχαν συνεννοηθεί οι δυο τους από πριν! Νιώθει πως αυτή η κίνηση την προσβάλλει και λέει στην Ασλί πως τελικά άλλαξε γνώμη. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ συναντιούνται σε μια καφετέρια.

Εκείνος της κάνει πρόταση γάμου και αυτή την αποδέχεται με χαρά. Ο Σαφάκ της λέει πως θα πάνε να το ανακοινώσουν στη μητέρα του και να πάρουν την ευχή της, όμως η κοπέλα δεν αισθάνεται άνετα με αυτό. Ο Σαφάκ ενημερώνει τη μητέρα του και την Αλέβ πως το βράδυ θα έχουν καλεσμένο! Την ίδια ώρα, η Ζουλιντέ ζητάει την ευχή του γιου της για να παντρευτεί τον Σαφάκ. «Αν νιώθεις με κάτι άσχημα θέλω να μου το πεις! Το ξέρεις πως πρώτα απ’ όλα βάζω τη δική σου ευτυχία».

Ομως ο Εμιρχάν είναι πολύ χαρούμενος με τα νέα γιατί προσευχόταν να έρθει η μέρα που θα γίνουν οικογένεια. Ο Ακίν, η Ασλί, η Φιλίζ και η Μπιρτσέ συναντιούνται σε μια καφετέρια με σκοπό να πείσουν την Μπιρτσέ να μείνει μαζί με την Ασλί. Η Μπιρτσέ δέχεται τελικά όταν ακούει την Ασλί να επιμένει πως θα την έκανε πολύ ευτυχισμένη η συγκατοίκησή τους.

Ο Ακίν πηγαίνει να βοηθήσει την Μπιρτσέ να μαζέψει τα πράγματά της για να μετακομίσει. Ολοι τη βοηθούν και με την καλύτερή τους διάθεση. Ο Κερέμ τους φέρνει το βράδυ φαγητό. Η Μελέκ βλέπει τα κατεστραμμένα χρώματα της Ελίφ και καταλαβαίνει πως η Κιγιμέτ το έκανε, αν και η μικρή δεν της λέει λεπτομέρειες για το τι έγινε.

Ο Σαφάκ φεύγει από το σπίτι

Η Λεμάν και η Αλέβ ετοιμάζονται για τον άγνωστο καλεσμένο που θα φέρει ο Σαφάκ. Πιστεύουν πως θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλέβ. Δεν φαντάζονται την αλήθεια. Η Λεμάν και η Αλέβ ετοιμάζουν τα πιο ωραία φαγητά. Η Ζουλιντέ ετοιμάζεται μαζί με τον Εμιρχάν για να έρθει να τους πάρει ο Σαφάκ και έχει μεγάλη αγωνία γιατί θέλει την ευχή της Λεμάν αλλά ανησυχεί.

Elif εξελίξεις STAR

Η ώρα της αλήθειας φτάνει. Ο Σαφάκ πηγαίνει τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν στη μητέρα του για να πάρει την ευχή και την έγκρισή της για τον γάμο. Η Λεμάν όμως δεν μπορεί να το δεχθεί: «Για ποιο λόγο μου ζητάς την ευχή μου; Δεν θέλω αυτόν τον γάμο και το ξέρεις! Ποια μάνα θα ήθελε το παιδί της να παντρευτεί μια χήρα με παιδί;».

Ο Σαφάκ της ζητάει να σταματήσει, ενώ η Ζουλιντέ νιώθει θλίψη από τα λόγια της Λεμάν που την προσβάλλουν βαθιά. Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί χωρίς την έγκριση της Λεμάν και κάνει να φύγει, αλλά ο Σαφάκ την κρατάει εκεί και τους αναγκάζει όλους να φάνε μαζί σαν οικογένεια. Οταν τους γυρίζει στο σπίτι, ο Σαφάκ λέει στη Ζουλιντέ: «Θα το δεις που όλα θα φτιάξουν».

Το βράδυ και εκείνος είναι αναστατωμένος: «Πώς θα το διαχειριστώ όλο αυτό χωρίς να πληγωθεί κανείς;», αναρωτιέται και πάει να βρει τη μητέρα του, όπου της λέει πως θα φύγει από το σπίτι αν δεν δώσει την ευχή της για τον γάμο του με τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν δεν ξέρει τι να κάνει γιατί δεν θέλει να χάσει τον γιο της αλλά ούτε να δώσει την έγκρισή της γι’ αυτόν τον γάμο.

Η Κιγιμέτ αντικαθιστά τα φάρμακα της Ματσιντέ με άλλα χάπια που την κάνουν να νιώθει άσχημα. Ο Μαχίρ αντιδράει: «Εχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που κάνεις; Από πότε η δική μου η μάνα έχει αυτόν τον χαρακτήρα;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να καταστρέψει αυτή την οικογένεια. Η Μελέκ υποψιάζεται πως η Κιγιμέτ κάτι σκαρώνει με τα χάπια και της το λέει, αλλά δυστυχώς δεν έχει αποδείξεις. Η Ματσιντέ από την άλλη είναι μπερδεμένη και νιώθει διχασμένη ανάμεσα στην Κιγιμέτ και τη Μελέκ.