Σασμός: Συγκλονίζει ο Δημητρης Γεωργάλας - «Ο πατέρας μου ήταν σαν τον ''Κώστα'' που υποδύομαι...»

Η εξομολόγηση για τον κακοποιητικό πατέρα του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σασμός: Συγκλονίζει ο Δημητρης Γεωργάλας - «Ο πατέρας μου ήταν σαν τον ''Κώστα'' που υποδύομαι...»

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος πρόσφατα μας έκανε ένα πολύ μεγάλο spoiler για τον Σασμό, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, το πρωί της Κυριακής 27/2, σε μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύεται τον Κώστα στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και τις ομοιότητες που έχει ο κακοποιητικός χαρακτήρας που υποδύεται με τον πατέρα του.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γεωργάλα

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ένας άνθρωπος μπορεί να χτυπήσει μια γυναίκα… είναι τελείως έξω από την ιδιοσυγκρασία μου. Αυτό για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση, υποκριτική», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς για τον ρόλο του στον Σασμό και πρόσθεσε:

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν σε μικρή ηλικία. Ήμουν στην πρώτη δημοτικού, πολύ μικρός. Έκαναν καινούργιες οικογένειες, παντρευτήκανε ξανά και έχω τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια. Πάντα σε ένα παιδί, το να βιώσει μια κακή σχέση των γονιών του, γιατί δεν ήταν καλή, αφήνει ένα αποτύπωμα».

«Επουλώθηκαν βέβαια τα πράγματα μετά και μπήκαν σε μια ισορροπία, αλλά δεν ήταν καλός ο τρόπος. Ο πατέρας μου δεν ζει, αλλά δεν ήταν και άνθρωπος που μπορούσες να κουβεντιάσεις εύκολα.

Ο πατέρας μου ήταν λίγο σαν τον Κώστα που παίζω στον Σασμό. Αυτοί οι άνθρωποι (οι κακοποιητικοί) δεν το θέλουν αυτό που κάνουν, είναι πέρα από τον προσωπικό τους έλεγχο. Και πάλι είναι ένα θέμα προσωπικής καλλιέργειας, εκπαίδευσης», είπε καταλήγοντας ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τον Λιγνάδη

Στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έπαθε σοκ όταν άρχισαν να “σκάνε” οι καταγγελίες.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τον Λιγνάδη συνεργαστήκαμε πρόπερσι στον Οιδίποδα Τύραννο, δεν είχα αντιληφθεί τίποτα. Σοκαριστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε όλα αυτά, πάθαμε σοκ. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος γνώριζε, αλλά ειλικρινά εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι.

Ήταν μια περιοδεία που κύλησε ομαλά, με την κούρασή της, με τις παραστάσεις της, τελειώσαμε, είπαμε γεια και ο καθένας πήγε σπίτι του». Ο Δημήτρης Γεωργαλάς συνέχισε: «Είναι πολύ κακές οι γενικεύσεις.

Δεν σημαίνει ότι επειδή αποδόθηκαν κατηγορίες, επειδή άνοιξαν στόματα, που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έγινε και πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε για πράγματα που είναι προσβλητικά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι.

Καλό είναι να μιλάμε γι’ αυτά και να μην φοβόμαστε ότι κάποιος θα μας καταστρέψει». «Είναι τεράστιο λάθος για τον κόσμο να θεωρεί ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένας τελείως διεφθαρμένος χώρος».