"Θα με παντρευτείς;" - Πρόταση γάμου στην Elif

Οι σημερινές 1/3 εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η τούρκικη σειρά Elif, προβάλλεται στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο, οι πρωταγωνιστές δεν έχουν δει άσπρη ημέρα. Οι τραγωδίες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για πολύ ειδικά για την Μελέκ.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Ασλί λέει στον Ακίν πως η Μπιρτσέ δέχτηκε την προσφορά της αλλά η Μπιρτσέ τους ακούει τυχαία και ανακαλύπτει πως ο Ακίν είχε σχέση με την πρόταση της Ασλί. Νιώθει πως αυτή η κίνηση την προσβάλει και λέει στην Ασλί πως τελικά άλλαξε γνώμη.

Η Κιγιμέτ προσπαθεί να τους πείσει όλους πως η Μελέκ προσπάθησε να τη σκοτώσει. Καθώς η Κιγιμέτ κατευθύνεται στο δωμάτιο της, η Ελίφ τη βλέπει να περπατάει άνετα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Η Ελίφ λέει στη Μελέκ πως η Κιγιμέτ περπατάει άρα θεραπεύτηκε. Η Μελέκ εξηγεί στην Ελίφ πως η Κιγιμέτ λέει απλά ψέματα.

Ο Σαφάκ πηγαίνει στο μαγαζί της Ζουλιντέ και της ζητάει να μιλήσουν. Συμφωνούν να συναντηθούν αργότερα σε ένα αγαπημένο τους μέρος. Η Μελέκ πηγαίνει στο δωμάτιο της Κιγιμέτ και προσπαθεί να μιλήσει μαζί της αλλά τσακώνονται. Στη συνέχεια συναντά στη σκάλα τη Χουμεϊρά και η Ματσιντέ και τους λέει πως είναι αθώα. Η Χουμεϊρά την πιστεύει.

Η Ζουλιντέ συναντάει τον Σαφάκ, εκείνος της κάνει πρόταση γάμου και η Ζουλιντέ την αποδέχεται με χαρά. Ο Σαφάκ της λέει πως θα πάνε να το ανακοινώσουν στη μητέρα του και να πάρουν την ευχή της. Η Ζουλιντέ δεν αισθάνεται άνετα με αυτό. Ο Σαφάκ ενημερώνει τη μητέρα του και την Αλέβ πως το βράδυ θα έχουν καλεσμένο.

Μεγάλη νίκη Ζουλιντέ και Σαφάκ εναντίον της Αλέβ!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1050

Η Μελέκ και η Ελίφ είναι αυτές που σώζουν τελικά τον Εμιρχάν και τον πηγαίνουν πίσω στη μητέρα του. Η περιπέτεια του Εμιρχάν ενώνει ακόμα περισσότερο τον Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Η Αλέβ φεύγει ταπεινωμένη για πάντα από τη ζωή τους. Η Λεμάν συνεχίζει κάποιες φορές να μπλέκεται στα πόδια του ζευγαριού. Η Ζουλιντέ όμως παραμένει ψύχραιμη και αντιμετωπίζει με χιούμορ και υπομονή τα σχόλια της Λεμάν…

Ο Εμιρχάν μοιράζεται τη χαρά του για τη νέα του οικογένεια με τον Τουφάν και εκείνος θυμώνει. Η Μπιρτσέ δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την ερωτική εξομολόγηση του Ακίν και ο νεαρός πληγώνεται από τη συμπεριφορά της. Η Χουμεϊρά έχει καταλάβει τα αισθήματα του Κερέμ για την Ασλί…