Elif: Η Κιγιμέτ καταστρώνει σχέδιο εξόντωσης - Αντικαθιστά τα φάρμακα της Ματσιντέ με άλλα χάπια

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 4/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Η Κιγιμέτ καταστρώνει σχέδιο εξόντωσης - Αντικαθιστά τα φάρμακα της Ματσιντέ με άλλα χάπια

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 4/3 επεισόδιο της σειράς του Star, Elif, μετά την καταστροφή του δωματίου της Μελέκ από την Κιγιμέτ, καθώς πρόκειται να δούμε την Κιγιμέτ να αντικαθιστά τα φάρμακα της Ματσιντέ με άλλα χάπια που την κάνουν να νιώθει άσχημα.

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό 4/3 επεισόδιο της σειράς Elif

Ο Σαφάκ πηγαίνει τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν στη μητέρα του για να πάρει την ευχή και την έγκρισή της για τον γάμο. Η Λεμάν όμως δεν μπορεί να το δεχθεί και η Ζουλιντέ νιώθει θλίψη ενώ τα λόγια της Λεμάν την προσβάλλουν βαθιά. Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί χωρίς την έγκριση της Λεμάν.

Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως θα φύγει από το σπίτι αν δεν δώσει την ευχή της για τον γάμο του με τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν δεν ξέρει τι να κάνει γιατί δεν θέλει να χάσει τον γιο της αλλά ούτε να δώσει την έγκρισή της για αυτόν τον γάμο.

Η Κιγιμέτ αντικαθιστά τα φάρμακα της Ματσιντέ με άλλα χάπια που την κάνουν να νιώθει άσχημα. Παρά τις αντιρρήσεις του Μαχίρ είναι αποφασισμένη να καταστρέψει αυτή την οικογένεια. Η Μελέκ υποψιάζεται πως η Κιγιμέτ κάτι σκαρώνει αλλά δυστυχώς δεν έχει αποδείξεις. Η Ματσιντέ από την άλλη είναι μπερδεμένη και νιώθει διχασμένη ανάμεσα στην Κιγιμέτ και τη Μελέκ…

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του STAR

Ο Σαφάκ ετοιμάζει τα πράγματα του να φύγει από το σπίτι επειδή η Λεμάν δεν εγκρίνει τον γάμο του με τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί της Ζουλιντέ για να συμφιλιωθούν.

Η Αλέβ το μαθαίνει και θυμώνει. Πηγαίνει να βρει τον Τουφάν και του λέει όσα συνέβησαν. Ο Τουφάν σκέφτεται το επόμενο βήμα του.

Η Χουμεϊρά πιστεύει πως η Ράνα πήρε τον Λεβέντ μακριά από εκείνη. Η Μελέκ αρχίζει να υποψιάζεται την Κιγιμέτ και αν δίνει τα σωστά φάρμακα στη Ματσιντέ…