Γη της Ελιάς: Χωρισμός βόμβα στη Μάνη - Ποιο αγαπημένο ζευγάρι τα "σπάει";

«Αν δεν παντρευτούμε...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Χωρισμός βόμβα στη Μάνη - Ποιο αγαπημένο ζευγάρι τα

Δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, καθώς όπως φαίνεται έρχεται χωρισμός και εντάσεις στο σπίτι της Χάιδως την ώρα που κάποια από τους βασικούς χαρακτήρες γίνεται δολοφόνος. Ο Λυκούργος και η Χάιδω είναι δύο άνθρωποι που, παρά τα όσα έχουν περάσει, δεν δείχνουν να το βάζουν κάτω με την οποιαδήποτε δυσκολία και έχουν περάσει πολλά για να καταφέρουν τελικά να είναι μαζί.

Έκτοτε οι δυο τους διανύουν μία ευτυχισμένη περίοδο, με τα όποια σκαμπανεβάσματα υπάρχουν, ενώ δεν λείπουν οι στιγμές που προχωρούν σε εκ βαθέων εξομολογήσεις για τον χρόνο που έχουν χάσει. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Λυκούργος αποφασίζει να συζητήσει εκ νέου με τη Χάιδω ένα πολύ σημαντικό θέμα σχετικά με τη σχέση τους.

Ο Λυκούργος ζητάει σε γάμο τη Χάδω - Η αντίδραση της

Αυτό αφορά το ενδεχόμενο, τώρα που τα παιδιά τους γνωρίζουν για τον δεσμό τους και έχουν αποκατασταθεί, να κάνουν το επόμενο βήμα, να παντρευτούν. Η Χάιδω ξαφνιάζεται δυσάρεστα και του επισημαίνει ότι αυτή τη συζήτηση την έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν και έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν θέλει, πριν καν κλείσει χρόνο η ταφή του άντρα και της κόρης της, να γίνουν θέμα συζήτησης στη Μάνη. Η συγκεκριμένη απάντηση, όμως, δεν καλύπτει τον Λυκούργο, ο οποίος αποφασίζει να θέσει τελεσίγραφο στη Χάιδω, λέγοντας της σε έντονο τόνο πως, αν δεν παντρευτούν, θα χωρίσουν.

Χωρισμός στη Γη της Ελιάς

Εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα σαστίζει και του ξεκαθαρίζει σε επίσης έντονο τόνο ότι δεν δέχεται από κανέναν εκβιασμό και άμα δεν μπορεί να σεβαστεί την επιθυμία της το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να χωρίσουν. Έκτοτε, λοιπόν, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία έντονη κρίση στη σχέση του, φτάνοντας ένα βήμα πριν από τον χωρισμό...

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 6/3

Άλλη μία φορά, και μόνο από το trailer καταλαβαίνουμε πως έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά, στο επεισόδιο της Κυριακής 6/2, στη Γη της Ελιάς. Θα περιμένουμε όσα θα προβληθούν η θα πέσουμε από τα σύννεφα με τις εξελίξεις;