Elif - σούπερ αποκλειστικό: Η Αλέβ απαγάγει τον Εμιρχάν

Μόνο εδώ αυτή η εξέλιξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif - σούπερ αποκλειστικό: Η Αλέβ απαγάγει τον Εμιρχάν

Μην χάσετε στο τεύχος TiviSirial που κυκλοφορεί όλες τις εξελίξεις της σειράς Elif! Μετά το σημερινό 4/3 επεισόδιο θα επικρατήσει αναμπουμπούλα! Η μεγάλη μέρα για τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ επιτέλους φτάνει και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ευτυχία τους! Δεν υπολογίζουν όμως την Αλέβ, που έχει βάλει σκοπό να μη γίνει ποτέ αυτός ο γάμος και να προκαλέσει πόνο στο ζευγάρι!

Ο Σαφάκ είναι αναστατωμένος μετά τις εξελίξεις στους αρραβώνες του με τη Ζουλιντέ και αναρωτιέται: «Πώς θα το διαχειριστώ όλο αυτό χωρίς να πληγωθεί κανείς;», ενώ στη συνέχεια πάει να βρει τη μητέρα του όπου της λέει πως θα φύγει από το σπίτι αν δεν δώσει την ευχή της για τον γάμο του με τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν δεν ξέρει τι να κάνει γιατί δεν θέλει να χάσει τον γιο της αλλά ούτε να δώσει την έγκρισή της γι’ αυτόν τον γάμο. Το επόμενο πρωί, ο Σαφάκ ετοιμάζει τα πράγματα του να φύγει από το σπίτι και η Λεμάν σε απόγνωση πάει να βρει τη Ζουλιντέ, όπου δίνει τελικά την ευχή της να παντρευτεί με τον γιο της: «Η ευτυχία του γιου μου είναι ό,τι πιο σημαντικό στον κόσμο! Είναι πλέον στο χέρι σου, γι’ αυτό φρόντισε να τον έχεις ευτυχισμένο». Η Ζουλιντέ της το υπόσχεται και πετάει από τη χαρά της, αλλά η Αλέβ το μαθαίνει και θυμώνει.

«Πώς μπόρεσες να δώσεις την ευχή σου; Κι εγώ τι θα απογίνω;», παραπονιέται στη Λεμάν, αλλά εκείνη της απαντάει: «Εσένα ήθελα για νύφη μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο». Στο μεταξύ, η Χουμεϊρά πιστεύει πως η Ράνα πήρε τον Λεβέντ μακριά από εκείνη και έτσι τον απολύει λέγοντάς του ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Λεβέντ δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει πάθει μαζί του και του φέρεται έτσι. Η Λεμάν τηλεφωνεί στον Σαφάκ και του ζητάει να γυρίσει καθώς έδωσε την ευχή της για τον γάμο του.

Στην έπαυλη, η Μελέκ αρχίζει να υποψιάζεται την Κιγιμέτ και αν δίνει τα σωστά φάρμακα στη Ματσιντέ και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Μπαίνει κρυφά στο δωμάτιό της και βρίσκει στο συρτάρι κάποια χάπια τα οποία παίρνει και τα δίνει για ανάλυση, ώστε να μάθει τι ακριβώς είναι! Η Αλέβ συνεχίζει να φέρεται απότομα στη Λεμάν και φτάνει στο σημείο να την απειλήσει: «Αν δεν αλλάξεις μυαλά στον γιο σου να ξέρεις πως θα του τα πω όλα και θα σε κάψω».

Η Λεμάν δεν πιστεύει αυτά που ακούει και όταν κάποια στιγμή καταλαβαίνει πως εκείνη λείπει από το σπίτι, την πιάνει πανικός μήπως έχει βρει τον Σαφάκ. Στο μεταξύ, η Αλέβ βρίσκει τον Τουφάν και του λέει τα πάντα: «Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ παντρεύονται! Αν δεν σταματήσεις αυτόν τον γάμο θα χάσεις για πάντα τον γιο σου! Θα βρεθούμε με τον Σαφάκ και θα του πεις όλη την αλήθεια για το σχέδιο της μητέρας του». Εκείνος συμφωνεί, αλλά η Λεμάν πάει να τον βρει αργότερα και του ζητάει να τη βοηθήσει να μη μάθει ο Σαφάκ για όσα έκανε πίσω από την πλάτη του και μάλιστα με αντάλλαγμα. Η ώρα της συνάντησης φτάνει, αλλά ο Τουφάν ρίχνει όλο το φταίξιμο στην Αλέβ: «Πέσαμε όλοι θύμα της Αλέβ κι εγώ κι εσύ και η Ζουλιντέ και η Λεμάν. Δικά της σχέδια ήταν όλα και ξέρεις γιατί τα έκανε όλα αυτά; Επειδή είναι ερωτευμένη μαζί σου», του λέει.

Τα «φτιαχτά» αποτελέσματα!

Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι και λέει στη μητέρα του για όσα έκανε η Αλέβ. Η Λεμάν κάνει τη σοκαρισμένη και εκείνος την προειδοποιεί: «Δεν θέλω να την ξαναδώ μπροστά μου, θα τη διώξεις σήμερα κιόλας». Στη συνέχεια η Αλέβ γυρίζει σπίτι και η Λεμάν έχει μαζέψει τα πράγματά της και τη διώχνει:

«Μάζεψε και τα άλλα που έχεις στο δωμάτιο και εξαφανίσου από μπροστά μου να μη σε ξαναδώ! Δεν ντράπηκες; Προσπάθησες να στρέψεις τον γιο μου εναντίον μου; Φύγε, εξαφανίσου», της φωνάζει και εκείνη με δάκρυα στα μάτια φεύγει. Κάθεται σ’ ένα παγκάκι και κλαίει ενώ συνειδητοποιεί πως δεν έχει χρήματα ούτε για να φάει. Στην έπαυλη, η Κιγιμέτ βλέπει πως η Μελέκ λείπει και φοβάται πως είναι μαζί με τον Μαχίρ, έτσι του τηλεφωνεί για να τον «ψαρέψει». Στη συνέχεια στο δείπνο, η αδίστακτη γυναίκα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων όταν λέει χαριτωμένες ιστορίες από την παιδική τους ηλικία με τη Ματσιντέ. Η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει ότι κανείς δεν βλέπει τον αληθινό της χαρακτήρα και θυμώνει γι’ αυτό. Η Λεμάν κατηγορεί την Αλέβ για όσα πήγαν στραβά και χαίρεται που την έδιωξε από το σπίτι της:

«Απορώ παιδί μου πώς δεν είχα καταλάβει τι φίδι ήταν», αναρωτιέται στον Σαφάκ και εκείνος της απαντάει: «Δεν πιστεύω ότι έφτιαξε όλο αυτό το σχέδιο μόνη της! Σίγουρα θα έβαλε το χέρι του και ο Τουφάν». Ο Μαχίρ λαμβάνει από το νοσοκομείο μια ειδοποίηση για την επανεξέταση της Ελίφ μετά το ατύχημα που είχε και εκείνος ενημερώνει τη Μελέκ. Την επόμενη μέρα ο Μαχίρ πηγαίνει την Ελίφ και τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Εκεί η Μελέκ θέλει να περιμένει για να πάρει και τα αποτελέσματα από την ανάλυση των φαρμάκων της Ματσιντέ και ο Μαχίρ όταν το μαθαίνει ενημερώνει τη μητέρα του, η οποία καταφέρνει να δωροδοκήσει τον υπεύθυνο του εργαστηρίου και να αλλάξει την αληθινή ανάλυση με μια ψεύτικη. Η Μελέκ παίρνει την ανάλυση αλλά εξακολουθεί να έχει ερωτηματικά και αμφιβολίες, ενώ ο Μαχίρ καταλαβαίνει πως χωρίς να το θέλει έχει μπλέξει τη Μελέκ με τα πανούργα σχέδια της μητέρας του. Στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει την κοπέλα να του πει ποιο άτομο είναι αυτό που της προκαλεί τρόμο στην έπαυλη, αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα.