MasterChef 6 Highlights (4/3): Τα «μαχαίρια» στην ψηφοφορία και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6 Highlights (4/3): Τα «μαχαίρια» στην ψηφοφορία και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef 6 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/3) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τις σπόντες και τους καυγάδες στην ψηφοφορία, στον παίκτη που αποχώρησε με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Τι είδαμε χθες (4/3) στο MasterChef 6

Έξαλλος ο Γιάννος Σδούγκας - «Δεν θέλω παράσιτα πλάι μου...»

Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στο MasterChef 6 με τους παίκτες να έρχονται σε ρήξη πολλές φορές. Μετά την ήττα της μπλε ομάδας στην χθεσινή δοκιμασία ασυλίας, στο χθεσινό 4/3 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν τους παίκτες οι οποίοι θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο παίκτης που ξεκίνησε τη διαδικασία της ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά τα είχε μαζεμένα για τον Σταύρο Λορέντζο, ενώ μάλιστα του είπε, όπως αποκάλυψε, ότι αν το ψηφίσει θα τον....

Τότε ο Γιάννος Σδούγκας ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος με την όλη κατάσταση είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλος: «Αν σας βρίσω και σας πω θα σας μπιπ μπιπ, πως θα το πάρετε;», με τον σεφ να απαντάει με χιούμορ: «Αν μου το πεις εσύ νευριασμένος, θα πω εντάξει βρε Γιάννο μου ψωμί κι αλάτι».

Λίγο αργότερα ο Σταύρος παραδέχτηκε ότι είπε αυτά τα λόγια στον Βασίλη σε φιλικό επίπεδο όμως αλλά ο συμπαίκτης του το πήρε λάθος εντελώς διαφορετικά.

Ο Γιάννος θέλοντας να υπερασπιστεί τον Βασίλη είπε: «Εγώ δεν ανέχομαι τέτοια πράγματα. Αν ακουμπάς τον Βασίλη ακουμπάς εμένα. Ο Βασίλης είναι αληθινός και θέλω να έχω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου. Δε θέλω δίπλα μου παράσιτα».

Τα ''καρφιά'' της Ελισάβετ στον Δημήτρη: «Δεν έχουμε αρχηγό...»

Σε ένα τεταμένο κλίμα κινήθηκε η ψηφοφορία της μπλε ομάδας στο χθεσινό 4/3 επεισόδιο του MasterChef 6, καθώς έπρεπε να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Λίγο πριν την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Βασίλη και τον Σταύρο και ενώ οι κριτές προσπαθούσαν να βρουν τι ήταν εκείνο που έφταιξε και συγκέντρωσαν τόσο χαμηλή βαθμολογία σαν ομάδα, κάποιοι από τους παικτες θεώρησαν πως η παρουσία του Δημήτρη Ταϊρίδη ως αρχηγού ήταν πολύ κακή.

Και καθώς ο Δημήτρης κατηγόρησε ανοιχτά τον Πέτρο και τον Νικήτα για το ψάρι το οποίο έφτιαξαν, η Ελισάβετ πήρε το μέρος τους και υποστήριξε πως στην ουσία δεν κατάλαβε ότι είχαν αρχηγό, ενώ θα έπρεπε να βγεί από μόνος του υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Όχι δεν έχουμε αρχηγό. Ξεκάθαρα δεν έχουμε αρχηγό. Μας έβαλε σε μια διαδικασία να μην ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε και να αισθανόμαστε άσχημα. Δεν έπρεπε να προτείνει τον Πέτρο. Έπρεπε να βγει αυτός», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την διαδικασία ψηφοφορίας που έγινε ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας στο χθεσινό 4/3 επεισόδιο του MasterChef 6, οι παίκτες οι οποίοι προέκυψαν, αφού ο Δημήτρης Ταϊρίδης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ασυλία για τον εαυτό του, ήταν και πάλι τρεις.

Αρχικά, ο αρχηγός Δημήτρης αποφάσισε ότι ο πρώτος παίκτης που θα αγωνιστεί έπρεπε να είναι ο Πέτρος, ενώ, με την ασφάλεια της Ελισάβετ και Βασίλη, οι υπόλοιποι παίκτες προς αποχώρηση ήταν τελικά ο Νικήτας και ο Σταύρος, καθώς συγκέντρωσαν τις περισστερες ψήφους.

Η Βασιλική με τον Σταύρο μάλιστα συγκέντρωσαν ίσες ψήφους, όμως ο αρχηγός Δημήτρης αποφάσισε να βγάλει στον τάκο τον δεύτερο, σώζοντας την Βασιλική. Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρείς παίκτες στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ένα φαγητό το οποίο έπρεπε να φτιαχτεί σε λαδόκολλα η οποία τρώγεται!

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε - Οι κριτές αρνήθηκαν να τον βαθμολογήσουν

Στο χθεσινό 4/3 επεισόδιο του MasterChef 6, παρακολουθήσαμε την δοκιμασία αποχώρησης των τριών παικτών που καταψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους στην μπλε ομάδα, μετά την ήττα της στην δοκιμασία ασυλίας. Η διαδικασία της ψηφοφορίας δεν ήταν καθόλου εύκολη για τους διαγωνιζόμενους, αφού οι εντάσεις ήταν αρκετές.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών του ριάλιτι μαγειρικής ήταν ο chef και Food Stylist του MasterChef, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ετοίμασε ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών προδιαγραφών. Οι παίκτες έπρεπε να συγκεντρωθούν στο 100% και να καταφέρουν να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό.

Αυτός ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε ήταν ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, το πιάτο του οποίου οι κριτές αρνήθηκαν να βαθμολογήσουν, εξηγώντας τους λόγους που δεν έδωσαν τον βαθμό τους.