Masterchef 6: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Συγκέντρωσαν 243 βαθμούς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Την χθεσινή 2/3 και τρίτη κατά σειρά ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο αποψινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Μετά την ατάκα όλο νόημα του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη, οι κριτές ανακοίνωσαν πως η ομάδα που παίρνει την νίκη είναι η κόκκινη, συγκεντρώνοντας συνολικά 243 βαθμούς.

Η μπλε ομάδα λοιπόν έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ομαδική δοκιμασία με αρχηγό τον Δημήτρη. Λίγο αργότερα, οι κριτές του ανακοίνωσαν τα πλεονεκτήματά του, τα οποία ήταν να υποδείξει τον πρώτο προτεινόμενο και να δώσει ασυλία.

Έτσι, ο Δημήτρης υπέδειξε τον Πέτρο ως υποψήφιο και κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του κάτι που εκνεύρισε αρκετά την ομάδα του.

Η νίκη της κόκκινης ομάδας στο Masterchef 6

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό»

Το πρωί της Πέμπτης 3/3 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε η Μαργαρίτα Νικαλαϊδη Πιο συγκεκριμένα, την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από τον 5ο κύκλο του MasterChef, η οποία όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει τις καρδίες τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των τηλεθεατών αλλά από την άλλη κατάφερε να κερδίσει και το πολυπόθυτο έπαθλο.

Έτσι λοιπόν, η ίδια αποκάλυψε πως έχει ακόμα απείραχτο το έπαθλο από το ριάλιτι μαγειρικής ενώ απέρριψε όσες τηλεοπτικές προτάσεις είχε τη φετινή σεζόν. «Μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στην μαγειρική και ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή.

Κουζίνα και δώσε πόνο. Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή με την δημοσιότητα, που σε αναγνωρίζει ο κόσμος και σου δείχνει την αγάπη του, αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζεις και σιγά σιγά μειώνεται αυτό.

Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν. Δεν με νοιάζει και πολύ. Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό. Δεν έχω πειράξει ακόμα το έπαθλο που κέρδισα από το MasterChef. Τα χρήματα τα κράτησα για το μέλλον