Masterchef 6: Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη - Ξεκαρδίστηκαν οι παίκτες

Είχε ορέξεις ο κριτής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη - Ξεκαρδίστηκαν οι παίκτες

Την χθεσινή 2/3 ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο αποψινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα για την ομάδα του.

«Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες. Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν στο σπίτι. Έχω κι ένα βιβλίο κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά. Το βιβλίο λέγεται αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να περιμένω μέσα στο διαγωνισμό. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη. Συγχαίρω το Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας κι έχει το χάρισμα να τους ενώνει».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε μετά «κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις αλλά εναντίον σου» και έκανε όλους τους παίκτες να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στο Masterchef 6

Η επική ατάκα του Κοντιζά στον Κουτσόπουλο - «Μεγάλωσε επιτέλους»

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 ξεκίνησε όπου είδαμε μεταξύ άλλων μια "εισβολή" η οποία άφησε άναυδους τους παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι. Ο λόγος για τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος είχε αρκετά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Από την άλλη, τα αστεία αλλά και τα πειράγματα δεν έλειπαν ούτε από την αποψινή πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία. Οι τρεις κριτές άρχισαν να σχολιάζουν τα προϊόντα που επέλεξαν να μαγειρέψουν οι μπλε. Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναφέρει στην αρχή: «Εγώ θα επέλεγα τη σπανακόπιτα, αλλά και τα φασόλια. Τα προτιμώ από τις φακές».

Στην συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε: «Δε με πειράζουν τα φασόλια. Όλο τέτοια αστεία είσαι Λεωνίδα μου. Μεγάλωσε επιτέλους».