Μόλις χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 7/3

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μόλις χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του «Μόλις Χθες» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ θα είναι για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς όπως θα δούμε ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά

Οι σημερινές 7/3 εξελίξεις της σειράς «Μόλις χθες»

Η Έλενα συναντά τον Ιταλό ιατροδικαστή, που έκανε την ψεύτικη νεκροψία του Αλέξανδρου Κεχαγιά, έχοντας στο νου της ένα σχέδιο εκδίκησης. Ο Σπύρος με τον Μίλτο συζητούν για το πώς θα τον βγάλουν απ’ τη μέση τον Νικήτα. Η Λήδα εμφανίζεται σε έξαλλη κατάσταση και επιτίθεται στην Κορίνα.

Ο Άλκης αρχίζει να φοβάται και για την ασφάλεια του παιδιού και την καταγγέλλει στην αστυνομία. Ο Στάθης λέει στην Κέλλυ ότι θέλει να διακόψει το σχολείο γι’ αυτή τη χρονιά, ενώ η Βέρα, που θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, πηγαίνει για δοκιμαστικό σε έναν φωτογράφο. Στη μεταφορά του Νικήτα στον ανακριτή, κάποιος στήνει ενέδρα.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς

Ο Σπύρος προσπαθεί να στρέψει την Κατερίνα εναντίον του Μιχάλη και να την πάρει με το μέρος του. Η Μαρία μαθαίνει για την επιστροφή της Έλενας και ανησυχεί. Ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να φτιάξει τα χαρτιά του Δήμου χωρίς φυσικά να φαντάζεται τις προθέσεις του.

Ο Ιάσονας απειλεί τον Αντώνη ότι θα πει στη Δάφνη το μυστικό τους, ενώ πηγαίνει και στον Χρήστο για να πει τα παράπονά του. Η Βαρβάρα ανακαλύπτει το κλεμμένο κινητό της Βέρας στο σακίδιο του Αντρέα. Η Έλενα προσπαθεί να πείσει τη Λουίζα ότι είναι με το μέρος της εναντίον του Σπύρου.

Ο Αχιλλέας και η Χριστίνα μετακομίζουν στο σπίτι του Μιχάλη. Ο Σπύρος αναγκάζει τον Ορέστη να υποκύψει στον εκβιασμό του ενώ η Έλενα σχεδιάζει την εκδίκησή της.