MasterChef 6 - Κατερίνα Λένη: «Οι παίκτες έχουν πάει δασκαλεμένοι και κρύβουν το πρόσωπό τους...»

Τους ''έδωσε'' στεγνά

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Κατερίνα Λένη: «Οι παίκτες έχουν πάει δασκαλεμένοι και κρύβουν το πρόσωπό τους...»

Η Κατερίνα Λένη, στη σημερινή 9/3 εκπομπή του Super Κατερίνα σχολίασε όπως κάθε φορά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στο MasterChef 6, ενώ μάλιστα πήρε θέση ανοιχτά σχετικά με την συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη, που έχει εξοργίσει το τηλεοπτικό - και όχι - μόνο κοινό.

Το σχόλιο της Κατερίνας Λένη για το MasterChef 6

«Δεν πιστεύω μόνο αυτά που βλέπω. Δεν θέλω με τίποτα να τον δικαιολογήσω. Πιστεύω ότι στο σπίτι γίνονται πολλά, δεν μπορώ να τον έχω για τόσο παράλογο (τον Μπόμπαινα) και να ωρύεται συνεχώς στις κάμερες γιατί θυμάμαι και τον εαυτό μου. Είμαι σίγουρη και θεωρώ ότι φέτος οι περισσότεροι από τους παίκτες έχουν πάει τόσο δασκαλεμένοι που κρύβονται και βγάζουν ένα ωραίο και γλυκό πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λένη για πρώην συμπαίκτη της

Ένα απίστευτο σκηνικό από την εποχή που βρισκόταν στο σπίτι του MasterChef περιέγραψε στον αέρα του Super Κατερίνα, η Κατερίνα Λένη, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε αν θα παρακολουθήσει την ερωτική ταινία του συμπαίκτη της Διονύση Πρώιου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής σε μια συζήτηση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου για την καθαριότητα που υπήρχε στο ριάλιτι μαγειρικής, έκανε μια αηδιαστική αποκάλυψη που σόκαρε την παρουσιάστρια.

«Από θέμα καθαριότητας ήταν… να φεύγεις τρέχοντας. Δεν υπάρχει δηλαδή, άθλιες οι συνθήκες. Η παραγωγή έφερνε 3-4 φορές την εβδομάδα καθαρίστριες, οι οποίες είχαν φρίξει και αυτές. Τι να σου πω; Εγώ πήγα πάνω στο ρετιρέ κι έμενα.

Δεν ήταν 1-2 οι βρωμιάρηδες, η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Πολιτισμικό σοκ έπαθα. Όταν ο άλλος παίρνει το ψαλίδι της κουζίνας, βάζει τα πόδια του πάνω στο τραπέζι που τρώμε και αρχίζει να καθαρίζει τους κάλους των ποδιών του», είπε αρχικά η Κατερίνα Λένη.

«Εντάξει, με πιάνει μια τάση για εμετό», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου

«Τα κορίτσια ήταν πιο βρώμικα από τα αγόρια», δήλωσε επίσης η σεφ της εκπομπής.