MasterChef 6: ''Απτόητος'' ο Δημήτρης Ταϊρίδης - «Είμαι το μαύρο πρόβατο εδώ μέσα αλλά...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: ''Απτόητος'' ο Δημήτρης Ταϊρίδης - «Είμαι το μαύρο πρόβατο εδώ μέσα αλλά...»

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef 6, καθώς όπως όλα δείχνουν οι παίκτες δεν συμφωνούν και πολύ με τα λεγόμενα και τις κινήσεις του. Ο επίδοξος σεφ στο αποψινό 8/3 επεισόδιο, μάλιστα, είχε να αντιμετωπίσει ακόμα μια ανατροπή, καθώς η Ελπίδα Μορφούλη του ετοίμαζε ένα πιάτο που τρώγεται μόνο κρύο.

Η Ελπίδα έχοντας στην κατοχή της ένα πολύ σημαντικό όπλο, αυτό της κάρτας ασυλίας, κατάφερε να στείλει τον Δημήτρη στην μονομαχία της αποχώρησης, προστρατεύντας την φίλη της, Καλλιόπη.

Στο στόχαστρο ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef 6

«Και να μαγειρέψω ακόμα, δεν πρόκειται να φύγω εγώ σήμερα. Μακάρι να υπάρξει άλλος παίκτης στο MasterChef, που να βάλλεται τόσο πολύ από όλους. Δεν με αγγίζουν καν αυτά που λένε. Οι εντάσεις δεν καταλαβαίνω ποιες είναι. Είμαι μόνος μου εναντίον όλων, οπότε πάμε να παίξουμε. Λέω και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι είμαι το μαύρο πρόβατο του MasterChef», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τον Δημήτρη

Έξαλλοι είναι οι χρήστες του Twitter με τον Δημήτρη Ταϊρίδη και τις δηλώσεις του λίγο πριν την ψηφοφορία του MasterChef 6. Υποψήφιοι προς αποχώρηση μετ' εμποδίων βγήκαν τελικά ο Πέτρος, ο Νικήτας και ο Σταύρος, ο οποίος είχε μια έντονη λογομαχία με τον Βασίλη Μπόλλο.

Οι χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν φανατικά το ριάλιτι μαγειρικής δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πόσο αντιπαθής είναι ο χαρακτήρας του Δημήτρη, με τα σχόλιά τους να δίνουν και να παίρνουν για το γεγονός ότι έχει μπει στο σπίτι μόνο και μόνο για να κάνει ριάλιτι.