MasterChef 6: Έξαλλος ο Γιάννος Σδούγκας - «Δεν θέλω παράσιτα πλάι μου...»

Η παρέμβαση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έξαλλος ο Γιάννος Σδούγκας - «Δεν θέλω παράσιτα πλάι μου...»

Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στο MasterChef 6 με τους παίκτες να έρχονται σε ρήξη πολλές φορές. Μετά την ήττα της μπλε ομάδας στην χθεσινή δοκιμασία ασυλίας, στο αποψινό 4/3 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν τους παίκτες οι οποίοι θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο παίκτης που ξεκίνησε τη διαδικασία της ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά τα είχε μαζεμένα για τον Σταύρο Λορέντζο, ενώ μάλιστα του είπε, όπως αποκάλυψε, ότι αν το ψηφίσει θα τον....

Τότε ο Γιάννος Σδούγκας ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος με την όλη κατάσταση είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλος: «Αν σας βρίσω και σας πω θα σας μπιπ μπιπ, πως θα το πάρετε;», με τον σεφ να απαντάει με χιούμορ: «Αν μου το πεις εσύ νευριασμένος, θα πω εντάξει βρε Γιάννο μου ψωμί κι αλάτι».

Η κόντρα του Βασίλη με τον Σταύρο στο MasterChef 6

Λίγο αργότερα ο Σταύρος παραδέχτηκε ότι είπε αυτά τα λόγια στον Βασίλη σε φιλικό επίπεδο όμως αλλά ο συμπαίκτης του το πήρε λάθος εντελώς διαφορετικά.

Ο Γιάννος θέλοντας να υπερασπιστεί τον Βασίλη είπε: «Εγώ δεν ανέχομαι τέτοια πράγματα. Αν ακουμπάς τον Βασίλη ακουμπάς εμένα. Ο Βασίλης είναι αληθινός και θέλω να έχω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου. Δε θέλω δίπλα μου παράσιτα».

Ο τσακωμός Χριστόφορου - Δημήτρη και η απορία του Σωτήρη Κοντιζά στο Masterchef 6

Την ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα για την ομάδα του, κάτι που έθεσε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο.

Μάλιστα, ο Χριστόφορος δεν άντεξε και του απάντησε με βαριές ατάκες.

«Αυτό που θέλω να σου πω μπορεί να είναι τελείως προσωπικό, μπορεί να μην γουστάρω και την μάπα σου. Τι να κάνω; Μπορεί να μην γουστάρω και τους κριτές, τι να κάνω… αυτοί είναι οι κριτές», είπε ο Χριστόφορος στον Δημήτρη.

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε: «Χριστόφορε ποιους θα ήθελες για κριτές στο MasterChef;»

«Μπορούμε να ρωτήσουμε και κάτι άλλο. Ποιανού η φάτσα δεν σου αρέσει από αυτή την μεριά. Για πες…» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Χριστόφορο τέλος να απαντά: «Όχι chef, δεν θα άλλαζα κανέναν από εσάς τους τρεις, καλοί είστε».