MasterChef 6: Άλλη μια ανατροπή περίμενε τους παίκτες στο αποψινό 14/3 Mystery Box

Θα τα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την δοκιμασία;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Άλλη μια ανατροπή περίμενε τους παίκτες στο αποψινό 14/3 Mystery Box

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα 14/3, η πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας για του παίκτες του MasterChef 6, ήταν το γνωστό και αγαπημένο σε όλους Mystery Box. Ωστόσο, η σημερινή δοκιμασία ήταν αρκετά απαιτητική και δυσκόλεψε πολύ τους επίδοξους σεφ, όπως ήδη σας είχαμε αποκαλύψει ότι θα συμβεί, καθώς οι τρείς κριτές λίγο αφού τους υποδέχθηκαν στην κουζίνα τους ανακοίνωσαν ότι όλο και μεγαλύτερες ανατροπές θα συμβαίνουν.

Το διαφορετικό Mystery Box στο MasterChef 6

Όταν ήρθε η ώρα να σηκώσουν τα κουτιά τους οι παίκτες για κακή τους τύχη ανακάλυψαν πως δεν υπήρχε τίποτα από κάτω, με τους επίδοξους σεφ να χαίρονται καθώς πίστευαν πως θα επιλέξουν μόνοι τους τα υλικά τους. Την ''λύση'' στο άδειο Mystery Box έδωσαν οι κριτές με το μεγάλο λευκό κουτί που είχαν μπροστά τους, το οποίο περιείχε έναν μηχανισμό με φυάλη υγραερίου, την οποία οι παίκτες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν για τα πιάτα τους.

Τα επικά σχόλια των χρηστών του Twitter για την δοκιμασία

Η ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

''Πάγωσαν'' κυριολεκτικά οι παίκτες του MasterChef 6 στο σημερινό 13/3 MasterClass της εβδομάδας, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που διακρίνεται γενικώς για το χιούμορ του είχε όρεξη να παίξει με τους παίκτες του παιχνιδιού ένα πολύ γνωστό παιχνίδι του εξωτερικού, το οποίο σε βάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία διαφορετικά ονόματα, αυτόν που θα παντρευόσουν, αυτόν με τον οποίο θα έβγαινες σε ραντεβού και αυτόν που θα έδιωχνες για τα καλά.

Οι επίδοξοι σεφ ταράχτηκαν με αυτήν την ερώτηση του κριτή και προσπάθησαν να το αποφύγουν, με τον ίδιο ωστόσο να επιμένει να λάβει μια απάντηση.

«Ποιον κριτή θα διώχνατε, ποιον θα παντρευόσασταν και με ποιον θα βγαίνατε για φαγητό», ήταν η ερώτηση του σεφ.

Οι 3 απάντησαν πως θα παντρευόταν τον Κουτσόπουλο, με τον Μπόμπαινα, Δημήτρη Ταϊρίδη να αποκαλύπτει πως έχει κάνει 17 αρραβώνες με κανέναν από αυτούς να φτάνει τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Τι απάντησε ο σεφ όταν ρωτήθηκε ο ίδιος;