Masterchef 6: Δύσκολα τα πράγματα απόψε 14/3 για τους παίκτες - Η δυσκολότερη δοκιμασία ως τώρα στον διαγωνισμό

Όλα όσα θα δούμε το βράδυ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Δύσκολα τα πράγματα απόψε 14/3 για τους παίκτες - Η δυσκολότερη δοκιμασία ως τώρα στον διαγωνισμό

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιώργος Μελανδίνος και η Βασιλική Δροσάτου, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef και αποχώρησαν, έπειτα από μαγειρικές δοκιμασίες. Έτσι, 16 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Τι θα δούμε απόψε 14/3 στο Masterchef 6

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και η δοκιμασία του Mystery Box απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να «πατήσουν γκάζι» για να καταφέρουν να κερδίσουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας.

Η κάρτα μόνιμης ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη για διεκδίκηση, μετά τη χρήση της από την Ελπίδα Μορφούλη για να εξαιρέσει από τη Δοκιμασία Αποχώρησης την Καλλιόπη Μπεζαντέ την προηγούμενη εβδομάδα και όλοι θέλουν να την κερδίσουν.

Η στρατηγική χρήση των πλεονεκτημάτων και οι επιλογές στο Tεστ Δημιουργικότητας του νικητή του Mystery Box, θα δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα και θα βγάλουν στην επιφάνεια διαφωνίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Η δοκιμασία αποδεικνύεται η δυσκολότερη ως τώρα στον διαγωνισμό και το τελικό αποτέλεσμα, στα πιάτα αρκετών διαγωνιζομένων, προβληματίζει τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να κερδίσει τη μόνιμη κάρτας ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία και ποιοι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης;

Ράγισε καρδιές ο Δημήτρης Ταϊρίδης - Το πρόβλημα υγείας της θετής κόρης του

O Δημήτρης Ταϊρίδης έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο μαγειρικό ριάλιτι του Star MasterChef, και ίσως να αποτελεί και τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι καθώς μονίμως κάτι συμβαίνει και ακούγεται το όνομά του.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/03), ο "Μπόμπαινας" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και έκανε δηλώσεις για τις βλέψεις του στο παιχνίδι, καθώς θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά έκανε και μία αποκάλυψη, για τη θετή του κόρη, Ζούμπι, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μεταξύ άλλων, ο παίκτης εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένος το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη του και μίλησε για την δύναμη που του έδωσαν τα λόγια της να συνεχίσει.

«Θέλω να δηλώσω ότι σήμερα είμαι και λίγο συγκινημένος γιατί είχα επικοινωνία με την Ιωάννα και μίλησα και με την Ζούμπι μας. Η Ζούμπι μας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Wilson, το οποίο υπεραγαπάω. Μπορεί να μην είμαι ο βιολογικός της πατέρας, αλλά είναι μια καρδιά μεγάλη και μου έδωσε και δύναμη.

Μου είπε, χαίρομαι που σε βλέπω Δημήτρη στην κουζίνα του MasterChef! Εντάξει, είναι αυτές οι μικρές ενεσούλες που σου δίνουν μια ώθηση ρε παιδί μου. Της είπα πόσο πολύ την αγαπάω, της το λέω και από εδώ, θα της το πω και όταν βγω από κοντά. Εντάξει, προχωράω», είπε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.