Masterchef Highlights 11/3: Τα πυρά του Δημήτρη, τα κλάματα της Βασιλικής και η αποχώρηση ''βόμβα''

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef Highlights 11/3: Τα πυρά του Δημήτρη, τα κλάματα της Βασιλικής και η αποχώρηση ''βόμβα''

Χαμός για άλλη μια φορά έγινε στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/3 στο Masterchef 6, με αποχώρηση και πολλά κλάματα! Η Βασιλική δεν κατάφερε να συνεχίσει μετά τη δοκιμασία, μεταξύ του Δημήτρη και της Ελισάβετ, οι οποίοι διαγωνίστηκαν όλοι μαζί.

Η Βασιλική έδειξε την άσχημη της ψυχολογία της για την ήττα που είχε η ομάδα της και ίσως αυτός ήταν και ο λόγος, που την είδαμε λιγότερο αποδοτική. Ο Δημήτρης από την άλλη δεν πτοήθηκε και μπήκε δυναμικός στην κουζίνα, παρά τα έντονα ξεσπάσματα, που είχε για άλλη μια φορά.

Τι είδαμε χθες (11/3) στο MasterChef 6

H αποχώρηση της Βασιλικής Δροσάτου από το MasterChef 6

H Βασιλίκη Δροσάτου αποχώρησε από το MasterChef 6 στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/3. Η ίδια μαγείρεψε όσο το δυνατόν καλύτερα μπόρεσε, ωστόσο ίσως λόγω και κακής ψυχολογίας συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε.

Όχι ένα αλλά δύο πιάτα...

Όχι ένα αλλά δύο πιάτα χρειάστηκε να ετοιμάσουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μέσα σε 70 λεπτά. Κανείς τους δεν έχει ξαναμαγειρέψει πιτσούνια. Για να δούμε αν τελικά κατάφεραν να τα αποδώσουν σωστά, όπως έδειξε ο chef στο πιάτο του. Star Channel #StarChannelTv #MasterChefGR

Posted by MasterChef GR on Friday, March 11, 2022

«Με έβαλαν σε μια γωνία και με χτυπούσαν αλύπητα» - Άσχημο ξέσπασμα από την Βασιλική

Ηττημένοι για ακόμη μια φορά ήταν οι Μπλε στην χθεσινή 10/3 δοκιμασία του Masterchef 6, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Η αρχηγός της ομάδας, Βασιλική Δροσάτου, πέρασε όπως φαίνεται στην αντεπίθεση και δεν δίστασε σε ρίξει τα βέλη της.

«Βγήκα από το συμβούλιο μπερδεμένη για το πλεονέκτημα που είχα, αν το χρησιμοποίησα σωστά. Ήξερα ότι έκανα αυτό που ήθελα και αυτό που έπρεπε να κάνω, ναι εγώ θα πάρω την ευθύνη. Από την άλλη όμως υπήρχε η Ελισάβετ και αυτό με άγχωνε πάρα πολύ.

Ενώ βγήκα, εντάξει, κλαίγοντας που δεν το συνηθίζω και δεν μου αρέσει, προσπάθησα να της μιλήσω γιατί ήξερα ότι εκείνη θα νιώθει πως δεν την προστάτεψα. Δεν ήθελε στην αρχή να μου μιλήσει και εγώ στεναχωρήθηκα.

Όταν αποφάσισε να μου μιλήσει, ουσιαστικά με έβαλαν σε μια γωνία μαζί με τον Γιάννο και με χτυπούσαν αλύπητα. Παρόλο που εξακολουθούσα να είμαι στεναχωρημένη για όλο αυτό. Παρόλο που εγώ είχα βάλει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση. Δεν άκουγαν καθόλου, καθόλου, καθόλου και οι δύο. Ο Γιάννος μου έλεγε γιατί δεν την έσωσα ενώ αυτή με έχει υποστηρίξει στο παρελθόν», σχολίασε μεταξύ άλλων η Βασιλική.

Τα βέλη της Βασιλικής για τους συμπαίκτες της στο Masterchef 6

«Η λέξη υπερόπτης δεν με αντικατοπτρίζει!» - Πυρ και μανία ο Δημήτρης

Οι παίκτες βρέθηκαν λοιπόν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους, προκειμένου να οριστούν οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα ο Δημήτρης Ταϊρίδης να δώσει τις δύο δικές του ψήφους, επικράτησε κανονικός χαμός.

«Θέλω να πω σε όλους ότι η λέξη υπερόπτης δεν με αντικατοπτρίζει! Είναι η ζωή μου τέτοια που πάντα σέβομαι, ακούω οπότε θα ήθελα Βασιλική μου αυτό το λάθος το λεκτικό, αν έχεις την καλοσύνη, να μην το σκέφτεσαι καν για τον Ταϊρίδη. Καν για τον Μπόμπαινα.

Ένα πράγμα που δεν διαπραγματεύομαι στη ζωή μου είναι η αλήθεια και αυτό έχω κάνει μέχρι τώρα που έχω φτάσει 48 χρονών. Δεν θα μακρηγορήσω άλλο, απλώς επειδή άκουσα δύο πράγματα τα οποία με ενόχλησαν επί προσωπικού επιπέδου από την Βασιλική και τα οποία είναι αναληθή. Είπα και χθες ποιος είναι ο Ταϊρίδης και τι θα κάνει και σε επόμενο δίλημμα. Ας καταρριφθεί λίγο το ότι ο Μπόμπαινας είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει. Αυτός είναι, δεν είναι κάτι άλλο εδώ και κάτι άλλο στο σπίτι. Κάτι άλλο μπροστά στις κάμερες και κάτι άλλο πίσω από τις κάμερες και το κλείνω εδώ», είπε με έντονο ύφος ο Δημήτρης.

Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο 11/3 του Masterchef 6, μιας και ήταν αυτοί που έχασαν στην τελευταία ομαδικής δοκιμασίας.

Οι παίκτες λοιπόν μπήκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους, προκειμένου να οριστούν 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Βασιλική ψήφισε αρχικά την Ελισάβετ, αν και επέμενε πως δεν θα το έκανε, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε άλλη επιλογή. Μάλιστα, ο Δημήτρης εκνευρίστηκε αρκετά μαζί της καθώς εκείνη του είπε ότι είναι υπερόπτης και συνεχώς δημιουργεί προβλήματα με τους υπόλοιπους, με τον ίδιο να ξεσπά αρκετά άσχημα μπροστά σε όλους.

Τελικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Βασιλική, που έθεσε τον εαυτό της σε υποψηφιότητα, ο Δημήτρης αλλά και η Ελισάβετ.