Άγριες Μέλισσες: Έρχονται τα πάνω κάτω - Φοβάται ο Ακύλας τον Θανασάκη;

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (15/3)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Έρχονται τα πάνω κάτω - Φοβάται ο Ακύλας τον Θανασάκη;

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν ακάθεκτα, καθώς ο κόσμος στο Διαφάνι φαίνεται να αλλάζει συνεχώς. Στο σημερινό επεισόδιο 15/3 θα παρακολουθήσουμε μια αλλαγή στις διαπροσωπικές σχέσεις των ηρώων. Μερικοί θα έρθουν πιο κοντά, ενώ άλλοι απομακρύνονται. (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για το τέλος του Λάμπρου και της Λενιώς).

Τι θα συμβεί απόψε 15/3 στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 82

Μετά την επεισοδιακή συνέντευξη ο Κωνσταντής ζηλεύει ακόμη περισσότερο και συγκρούεται με τον Δάκη, ενώ η Ρένα βρίσκει ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω.

Ο Κυριάκος απαγορεύει στην Ουρανία να πάρει το παιδί του στην Αμερική. Ο Θανασάκης πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο κι ο Ακύλας με τον Μελέτη φοβούνται πως θα μιλήσει. Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει, αλλά ο εισαγγελέας Κουρτέσης είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω.

Ο Δούκας πρέπει να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό περίγυρο της Αντιγόνης, ενώ η Μυρσίνη έχει δεύτερες σκέψεις για την καμπάνια του τσιγάρου της. Ο Νικηφόρος αποφεύγει τη Ρένα και η Πηνελόπη διστάζει να προχωρήσει το σχέδιό της με τον Μελέτη, επηρεασμένη από τα λόγια του. Ο Αναστάσης και ο Ζήσης κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και στριμώχνουν τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Τα παιδιά πιέζονται από την Ασημίνα, τη Βιολέτα και την Ουρανία να ομολογήσουν αν έκλεψαν τα λεφτά του Ακύλα.

Δανάη Μιχαλάκη: Το ''καυτό'' spoiler για το μέλλον Δρόσως και Κωνσταντή

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, ενώ, μάλιστα, έδωσε και ένα πολύ σπαρταριστό spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Με τον νέο σκηνοθέτη θα έχουμε εντάσεις με τον Κωνσταντή αλλά νομίζω ότι θα ευτυχήσουν και οι δυο», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη, αφού η Ναταλία Γερμανού επιζητούσε να μάθει έστω και κάτι για την σειρά.