Masterchef 6: Αποχώρηση "βόμβα" από το παιχνίδι - Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Όσα θα δούμε απόψε 15/3 το βράδυ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Αποχώρηση

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box στο MasterChef και μοίρασε στους συμπαίκτες του φρέσκο ή ζαχαρωμένο ανανά αλλά και χρόνο μαγειρικής, ενώ εκείνος διασφάλισε την παραμονή του στον διαγωνισμό επιλέγοντας να μη μαγειρέψει στο Tεστ Δημιουργικότητας.

Όπως αποδείχθηκε, οι επιλογές του δυσκόλεψαν αρκετούς συμπαίκτες του, κυρίως μέλη της κόκκινης ομάδας, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Γιάννος Σδούγκας ενώ έξι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας. Για πρώτη φορά φέτος βρίσκονται τόσοι διαγωνιζόμενοι στη Δοκιμασία Αποχώρησης, ενώ κάποιοι από αυτούς καλούνται να διεκδικήσουν για πρώτη φορά την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ένα πιάτο αντιγραφής με απαιτητικές τεχνικές, είναι το ζητούμενο της δοκιμασίας για τους υποψήφιους. Η πίστη αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας είναι τα στοιχεία, που αναζητούν οι τρεις chef κριτές στα πιάτα των διαγωνιζομένων.

Η συνταγή είναι οδηγός και η μη τήρηση των βημάτων με συγκέντρωση και προσοχή μπορεί να κοστίσουν την παραμονή στον διαγωνισμό. Στο τέλος της ημέρας, η αποχώρηση θα φέρει ανατροπές, αφήνοντας έκπληκτους τους διαγωνιζόμενους και αλλάζοντας τα δεδομένα.

Το αποψινό 15/3 trailer του Masterchef 6

"Είναι ένας μπουκωμένος αχταρμάς" - Το Twitter "δίκασε" τον Ταϊρίδη

Στο επεισόδειο της Δευτέρας 14/3 στο MasterChef ο Δημήτρης Ταϊρίδης βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν αποξηραμένο ανανά. Στη δοκιμασία του Mystery box, η οποία είχε πολλές ανατροπές, νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης, με τον οποίο ο Δημήτρης είχε ξεκινήσει διαμάχη υποτιμώντας τον, με αποτέλεσμα ο Βασίλης να τον εκδικηθεί αμέσως μόλις κέρδισε τη δοκιμασία.

Στα τεστ δημιουργικότητας, λοιπόν, ο Βασίλης είχε να επιλέξει ανάμεσα σε έναν φρέσκο ανανά και έναν αποξηραμένο και ζαχαρωμένο ανανά, που χρειάζεται μεγαλύτερη προετοιμασία και χρόνο. Έτσι, έδωσε - μαντέψτε - τον αποξηραμένο ανανά στον Δημήτρη και μονάχα 40 λεπτά στη διάθεσή του.

Ο ίδιος προσπάθησε χωρίς να έχει, όμως, επιτυχία, καθώς το πιάτο του ήταν αδύναμο από πολλές πλευρές. Η παρασκευή του σουφλέ και της σάλτσας και το στήσιμο του πιάτου δεν ήταν από τα καλύτερα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα.

Το Twitter πήρε φωτιά και "έθαψε" τον Ταϊρίδη για τα καλά. Οι περισσότεροι συμφώνησαν με τα σχόλια των κριτών, ενώ άλλοι έδωσαν πόνο και έκραξαν χωρίς έλεος.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία

Αποτυχία στο Masterchef από τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Το κοινό έκλαψε με τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Δημήτρης Ταϊρίδης - Μπόμπαινας

Κακό το πιάτο του Δημήτρη Ταϊρίδη στο Masterchef

Οι κριτές και το twitter έκραξαν τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Αποτυχία για τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχασε και το Twitter τον έκραξε

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχασε και το Twitter έκραξε

Ο Ταϊρίδης έχασε στο τεστ δημιουργικότητας στο Masterchef

Το κοινό έκραξε το Ταϊρίδη από το Masterchef

Ο Ταϊρίδης απέτυχε στο τεστ δημιουργικότητας

Masterchef - Αποτυχία το πιάτο του Ταϊρίδη

Η αποτυχία του Ταϊρίδη στο Masterchef

Ο Δημήτρης από το Masterchef και το αποτυχημένο πιάτο

Masterchef - Η αποτυχία του Δημήτρη

Το twitter έκραξε τον Δημήτρη στο Masterchef