MasterChef 6 - highlights 14/3: Ο νικητής του Mystery Box, το τρολάρισμα και η ανατροπή

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6 - highlights 14/3: Ο νικητής του Mystery Box, το τρολάρισμα και η ανατροπή

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 6, αφού είχαμε τρολαρίσματα, εκπλήξεις, ανατροπές και όχι μόνο. Βγήκαν στην επιφάνεια τα.. προβλήματα τους σπιτιού.

Τα 14/3 highlights του MasterChef 6

Το επικό τρολάρισμα του Νικήτα στον Κουτσόπουλο - «Η ζεμπεκιά σου πάει έχεις το ύψος...»

Στο πρώτο Mystery Box για αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκαν οι παίκτες του MasterChef 6 , το οποίο μάλιστα τους φύλαγε και μια μεγάλη έκπληξη. Η προσπάθεια που ήταν η καλύτερη ήταν και αυτή που πήρε το αβαντάζ στο επικείμενο τεστ δημιουργικότητας, με το καλύτερο πιάτο που θα προκύψει να παίρνει την μόνιμη κάρτα ασυλίας.

Την ίδια ώρα που οι παίκτες πάλευαν εναντίον του χρόνου που είχαν στην απαιτητική δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας, οι κριτές πέρασαν από τους πάγκους τον επίδοξων σεφ για να τους επιθεωρήσουν. τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτήθηκε πλησιάζοντας τον Νικήτα, ποιο κομμάτι θα αντιπροσώπευε τον κάθε κριτή με τον διάλογό τους να είναι απολαυστικός.

«Τον κύριο Κοντιζά τον βάζω στην γκιζόμπα, εσάς σε σάλσα αλλά δεν μπορείς να κουνήσεις τα πόδια σου και τον κύριο Ιωαννίδη θα τον έβαζα για ευρωπαϊκούς, τάνγκο, βαλς», είπε ο Νικήτας με τον κριτή να απαντάει:

«Καμιά ζεϊμπεκιά δεν θα ρίξουμε;».

«Μια ζεϊμπεκιά σου πάει έχεις το ύψος», είπε με χιούμορ ο διαγωνιζόμενος στον αγαπημένο κριτή του MasterChef.

Άλλη μια ανατροπή περίμενε τους παίκτες στο 14/3 Mystery Box

Όπως κάθε Δευτέρα η πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας για του παίκτες του MasterChef 6, ήταν το γνωστό και αγαπημένο σε όλους Mystery Box. Ωστόσο, η σημερινή δοκιμασία ήταν αρκετά απαιτητική και δυσκόλεψε πολύ τους επίδοξους σεφ, όπως ήδη σας είχαμε αποκαλύψει ότι θα συμβεί, καθώς οι τρείς κριτές λίγο αφού τους υποδέχθηκαν στην κουζίνα τους ανακοίνωσαν ότι όλο και μεγαλύτερες ανατροπές θα συμβαίνουν.

Όταν ήρθε η ώρα να σηκώσουν τα κουτιά τους οι παίκτες για κακή τους τύχη ανακάλυψαν πως δεν υπήρχε τίποτα από κάτω, με τους επίδοξους σεφ να χαίρονται καθώς πίστευαν πως θα επιλέξουν μόνοι τους τα υλικά τους. Την ''λύση'' στο άδειο Mystery Box έδωσαν οι κριτές με το μεγάλο λευκό κουτί που είχαν μπροστά τους, το οποίο περιείχε έναν μηχανισμό με φυάλη υγραερίου, την οποία οι παίκτες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν για τα πιάτα τους.

Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box της εβδομάδας

Σε ένα διαφορετικό Mystery Box διαγωνίστηκαν οι παίκτες. Κλήθηκαν μόλις άνοιξαν τα κουτιά τους να μαγειρέψουν τελικά σε φυάλες υγραερίου αντί για τις κουζίνες τους και όπως φαίνεται η παραγωγή έλαβε και αυτή ένα ''τσουχτερό'' λογαριασμό από την ΔΕΗ.

Οι παίκτες με τα καλύτερα πιάτα ήταν ο Τζόναθαν, ο Γρηγόρης, ο Νίκος, ο Ιταλός και ο Βασίλης, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν τους κριτές να δοκιμάσουν τα πιάτα τους, με την νίκη να απολαμβάνει τελικά ο τελευταίος. Ο Βασίλης Μπόλλος, λοιπόν, πήρε το επικείμενο αβαντάζ στο τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ασκεί bullying στον Δημήτρη Μπόλλο και το ''χαίρεται''

Το Mystery Box της εβδομάδας κέρδισε ο Βασίλης Μπόλλος, ο οποίος είχε κάποια πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε. Τα πλεονεκτήματά του ήταν να επιλέξει ποιοι θα μαγειρέψουν με φρέσκο ανανά και ποιοι με αποξηραμένο, ποιοι 60 λεπτά και ποιοι 40.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν χάρηκε και πολύ με αυτή την ανακοίνωση των κριτών καθώς ήξερε αμέσως πως ο Βασίλης θα τον στοχοποιήσει, ενώ λίγο αργότερα ο Σταύρος αποκάλυψε πως ο δεύτερος είναι πολύ ευάλωτος το bullying που του κάνει ο Μπόμπαινας.

«Ο Δημήτρης ενοχλεί συνέχεια κι έχει κάνει τα νεύρα του Μπόλλου τσαντάλια. Ο Μπόλλος είναι εύθραυστος πολύ και ψυχολογικά και μαγειρικά. Αν δεν του πάει κάτι καλά, κλειδώνει και κενό. Ο Δημήτρης το έχει καταλάβει αυτό, τον στοχεύει και λέει εδώ είμαστε. Αντί να τον εμψυχώσει και να του πει ότι έκανες super πιάτο, του έλεγε τι πιάτο είναι αυτό που έχεις κάνει και του έκανε bullying.

Αυτό φέρνει προβλήματα στην ομάδα και δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όταν ερχόμαστε σπίτι, τραγουδά τραγούδια για να μας πικάρει μέχρι όταν ερχόμαστε εδώ πέρα στο σαλόνι. Θέλει να σπάσει τα νεύρα των παικτών για να μην αποδώσουν. Αυτή είναι η στρατηγική του. Εγώ δεν του δίνω σημασία κι η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Λορέντζος.