Η Γη της Ελιάς: "Αν την βίαζαν θα τους σκότωνα" - Τραγικές στιγμές για Μάνο και Μαρίνα

Οι σημερινές 16/3 εξελίξεις της σειράς του MEG

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς. Η κατάσταση για Μάνο και Μαρίνα είναι τραγική, από την ημέρα που η κοπέλα παραλίγο να βιαστεί στο δρόμο από άγνωστους άνδρες. Τον έναν από άμυνα τον πυροβόλησε και τον σκότωσε με αποτέλεσμα να κρατείται. Ωστόσο, ακόμη μια δολοφονία θα γίνει σε λίγες ημέρες.

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 166α

Ο Μάνος είναι διαλυμένος από την παραμονή της Μαρίνας στο κρατητήριο και ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανησυχούν για εκείνον. Η Μυρτάλη, με τη βοήθεια της Βασιλικής και της Ευτυχίας, παλεύουν να κρατήσουν το ανθοπωλείο «ζωντανό».

Η Άννα γνωρίζει την Εύα και ενθουσιάζεται που είναι συγγενής με μια τόσο δυναμική γυναίκα. Την ίδια ώρα, η Εύα ψάχνει για μόνιμο κατάλυμα στη Μάνη, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει. Αγνοεί ωστόσο πως η Αρετή καιροφυλαχτεί και αναζητά παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη.

«Μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο» - Στιγμές αγωνίας για τους Βρεττάκους

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, είναι καταιγιστικές καθώς αυτή την εβδομάδα είδαμε τη Μαρίνα να πυροβολεί και τελικά να σκοτώνει έναν από τους δύο άνδρες που αποπειράθηκαν να τη βιάσουν (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter για τον Μάνο).

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο το πρωί της Τρίτης (15/3) στην εκπομπή Πάμε Δανάη, τα νέα δε θα είναι καθόλου καλά ούτε για την οικογένεια των Βρεττάκων.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος μετά από μία αδιαθεσία θα μεταφερθεί αναίσθητος στο νοσοκομείο και η αγωνία για την υγεία του, λίγο καιρό μετά το έμφραγμα, θα κορυφωθεί.