Μόλις Χθες: Δύσκολες ώρες για τον Ορέστη! Του στήνει παγίδα ο...

Οι σημερινές 16/3 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόλις Χθες: Δύσκολες ώρες για τον Ορέστη! Του στήνει παγίδα ο...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής δραματικής σειράς, Μόλις Χθες. Ο Ορέστης μετά από μια νέα μυστική επιχειρηματική δραστηριότητα θα φέρει εντάσεις και προβλήματα που δεν τον συμφέρουν καθόλου. Ποιος θα του στήσει παγίδα; Την ώρα που ο Μιχάλη δέχεται ακόμη απειλές.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες

Ο Μιχάλης, η Λουίζα και η Κατερίνα κάνουν πικ νικ στο κτήμα τους. Ο Αχιλλέας προτείνει στη Χριστίνα να πάνε να μείνουν στο σπίτι του Μιχάλη, τώρα που εκείνος θα μετακομίσει στη Λουίζα. Η νέα μυστική επιχειρηματική δραστηριότητα του Ορέστη αφήνει άφωνο και τον Σπύρο, ο οποίος αποφασίζει να τον παγιδεύσει.

Ο Στάθης επιμένει να προχωρήσουν τη σχέση τους με τη Βέρα. Ο Ιάσονας προσπαθεί να πείσει την Άννα να φύγουνε για πάντα μακριά από τον πατέρα του αλλά εκείνη ανησυχεί για το μωρό που θα γεννήσει. Η Έλενα παρακολουθεί τη Λουίζα.

Μόλις Χθες εξελίξεις 16/3

Ο Ιάσονας προσπαθεί να κλέψει το βίντεο

Ο Μιχάλης λέει στη Λουίζα για το μυστικό του από το παρελθόν και ο Σπύρος βάζει την Ελενα να αποπλανήσει κάποιον που του χρωστάει λεφτά από το καζίνο. Η Βέρα ζητάει από τον Στάθη να εκδικηθεί τον Αντρέα για τις μονταρισμένες φωτογραφίες της που ανέβασε στο διαδίκτυο. Εκείνος θυμάται τη φυλακή και τη δίκη και παγώνει.

Ο Ιάσονας γυρίζει μεθυσμένος και λέει στην Αννα ότι ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη, ενώ αποφασίζει να βρει και να κλέψει το βίντεο με το οποίο γίνεται ο εκβιασμός.

Ο Σπύρος πηγαίνει να πάρει την Κατερίνα από το σπίτι της να περάσουν μαζί τη μέρα. Η Λήδα ψάχνει να βρει κάποιον που να της προμηθεύσει πλαστή ταυτότητα και διαβατήριο.

Η Λουίζα και ο Μιχάλης είναι πολύ ταραγμένοι από την απαγωγή της Κατερίνας από τον Σπύρο και ο Μιχάλης ρωτάει την Ελενα γιατί δεν τους είπε τίποτα. «Δεν ήξερα ότι θα προβεί σε τέτοια πράξη. Εχει χάσει κάθε έλεγχο και καλά θα κάνετε να τον στριμώξετε αυτή τη φορά», τους συμβουλεύει αλλά και πάλι είναι επιφυλακτικοί μαζί της.

Ο Χρήστος λέει στην Κέλλυ ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της αλλά εκείνη δεν θέλει να πληγωθεί ξανά. Η Μαρία θέλει να βεβαιωθεί ότι η Ελενα της λέει την αλήθεια για την ασθένειά της και την πηγαίνει στον γιατρό. Η Λήδα περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει από τη χώρα. Ο Ιάσονας προσπαθεί να κλέψει το βίντεο που δείχνει τι έχει συμβεί στη Σοφία. Ο Σπύρος επιστρέφει την Κατερίνα αλλά ο Μιχάλης δεν θα το αφήσει έτσι.