MasterChef 6: Έξαλλος ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος με τους συμπαίκτες του - «Κάντε ότι γουστάρετε»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έξαλλος ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος με τους συμπαίκτες του - «Κάντε ότι γουστάρετε»

Μετά από τα επικά σχόλια που είδαμε στο Twitter αναφορικά με τον πιο αντιπαθητικό παίκτη, η νέα εξωτερική ομαδική δοκιμασία στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 έφερε γκρίνια και αγωνία στους κόκκινους παίκτες όπου ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ήταν σε ρόλο συντονιστή.

Πιο συγκεκριμένα, σειρά είχε η προετοιμασία του μενού, κάτι που δυσκόλεψε ιδιαίτερα την κόκκινη ομάδα με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο να έρχεται αντιμέτωπος με δεκάδες, σχόλια παρατηρήσεις αλλά και διαφωνίες. «Προσπαθώ να τους μιλήσω, δεν υπάρχει συνεννόηση. Όχι, θα κάνουμε αυτό, θα κάνουμε το άλλο. Δεν με πειράζει, κάντε ότι γουστάρετε».

Η δοκιμασία που έφερε γκρίνια στο MasterChef 6

Γρηγόρης Γιαννόπουλος: Όσα δεν γνωρίζεις για τον παίκτη που ''εξόργισε'' το Twitter

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έχει κάνει αρκετή αίσθηση στον φετινό MasterChef 6 αφού έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με το Twitter να καταδικάζει τα λόγια του και να είναι ''έξαλλο'' με τον παίκτη και την συμπεριφορά του. Ο ίδιος μπορεί να χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως αρκετά cool και εσωστρεφή, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που τον θέλουν να φτάνει πολύ ψηλά στο παιχνίδι.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο από το MasterChef 6

  • Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος είναι 25 ετών.
  • Νέος, άνετος, cool αλλά και ντροπαλός.
  • Με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία και μαγειρικές τάσεις προς.. Ασία, ο Γρηγόρης δηλώνει πως μοναδικός του στόχος είναι να κερδίσει το #MasterChefGR.
  • Μεγάλοι του υποστηρικτές τα έξι αδέλφια του και οι κολλητοί του φίλοι.
  • Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει skate σε κάποια γειτονιά της Αθήνας ή snowboard σε κάποια χιονισμένη βουνοκορφή.