Μόλις Χθες: Η ανακάλυψη της Βαρβάρας που φέρνει τα πάνω κάτω

Τι θα δούμε την Πέμπτη 17/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Η ανακάλυψη της Βαρβάρας που φέρνει τα πάνω κάτω

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Μόλις Χθες, με τους ήρωες να μην βρίσκουν κυριολεκτικά, ούτε λίγη ηρεμία. Όπως είδαμε ήδη, στα προηγούμενα επεισόδια, ο Σπύρος προσπαθούσε πάση θυσία να στρέψει την Κατερίνα εναντίον του Μιχάλη, ώστε να καταφέρει να την πάρει με το μέρος του.

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της Πέμπτης 17/3

Η Μαρία μαθαίνει για την επιστροφή της Έλενας και ανησυχεί. Ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να φτιάξει τα χαρτιά του Δήμου χωρίς φυσικά να φαντάζεται τις προθέσεις του. Ο Ιάσονας απειλεί τον Αντώνη ότι θα πει στη Δάφνη το μυστικό τους, ενώ πηγαίνει και στον Χρήστο για να πει τα παράπονά του. Η Βαρβάρα ανακαλύπτει το κλεμμένο κινητό της Βέρας στο σακίδιο του Αντρέα. Η Έλενα προσπαθεί να πείσει τη Λουίζα ότι είναι με το μέρος της εναντίον του Σπύρου. Ο Αχιλλέας και η Χριστίνα μετακομίζουν στο σπίτι του Μιχάλη. Ο Σπύρος αναγκάζει τον Ορέστη να υποκύψει στον εκβιασμό του ενώ η Έλενα σχεδιάζει την εκδίκησή της.

Η ηθοποιός του Μόλις Χθες, Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τύπος TV» με αφορμή το καθημερινό σίριαλ «Μόλις χθες». Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της ως ηθοποιός αλλά και για το γεγονός πως στα 24 τας έχει κάνει επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής.

Περίμενες ότι στα 24 σου θα έχεις κάνει επιτυχία;

Δεν το περίμενα! Το μόνο που ήξερα είναι ότι μου αρέσει αυτό το επάγγελμα, δεν θα μπορούσα να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο. Κρατώ όλα αυτά τα χρόνια σαν φυλαχτό μία συμβουλή. «Ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι καλλιτέχνης και στη ζωή». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σκέφτομαι πιο συνολικά, πιο ανθρώπινα.

Μια φράση που στο πρόσφατο παρελθόν με τις αποκαλύψεις βίας και παρενοχλήσεων είδαμε, βέβαια, ότι δεν ισχύει για όλους…

Ισχύει, κρατώ όμως το ότι γκρεμίστηκε μια προηγούμενη αυτοκρατορία ανθρώπων που έκανα ότι ήθελαν και έγινε μια αρχή με ανθρωπιά, σεβασμό. Είμαι τυχερή που έγινε όλο αυτό στο ξεκίνημα μου.

Τι ονειρεύεσαι;

Να κάνω πράγματα που αφορούν τον κόσμο και να εξελίσσομαι.