Επική στιγμή στο Total Blackout: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «ζαλίστηκε» με το κορμί του πολίστα

«Βράζει το αίμα του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στο Total Blackout: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «ζαλίστηκε» με το κορμί του πολίστα

Άκρως επικό ήταν για άλλη μια φορά το επεισόδιο στο «Total Blackout» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Όπως παρακολουθήσαμε λοιπόν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν δίστασε να το ζήσει μιας και ήρθε αρκετές φορές αντιμέτωπη με τις εκπλήξεις που την περίμεναν.

Πιο συγκεκριμένα, οι celebrities παίκτες οι θα έπρεπε να μαντέψουν το σωματικό βάρος τεσσάρων ανθρώπων στο απόλυτο σκοτάδι. Ο νεαρός πολίστας δεν πέρασε σίγουρα απαρατήρητος και ιδιαίτερα από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το σφιχτό του κορμί στο σκοτάδι. -Δείτε επίσης εδώ τα επικά σχόλια στο Twitter

Η επική στιγμή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο «Total Blackout»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με παίκτη του Survivor 5

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 17/3 και αποκάλυψε την πραγματική σχέση της με τον νέο παίκτη του Survivor 5, Στάθη Σχίζα.

Η ίδια βρισκόταν στο βίντεο των φίλων του παίκτη (δείτε εδώ το βίντεο) , το οποίο είδε ο ίδιος στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η ομάδα του και απο εκείνη τη στιγμή οι φήμες για πιθανή σχέση των δύο νέων φούντωσαν. Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανέφερε πως η σχέση τους είναι φιλική και πως αυτό το διάστημα είναι μόνη της και το απολαμβάνει.

«Απαντάω καλή επιτυχία στο παιδί. Είναι πολύ φίλος μου, τον ξέρω πολλά χρόνια και του εύχομαι να πάει πολύ καλά. Μου τον χρεώνουν ως σχέση, η αλήθεια είναι ότι γίνεται ένας χαμός αυτή την περίοδο, το ακούω από παντού και το βλέπω συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όμως, τόνισε: «Είμαι μόνη μου και είμαι και πολύ καλά στη μοναξιά μου».