Γη της Ελιάς: Σε απόγνωση η Βασιλική με τη σχέση των γονιών της με τον Φίλιππο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (20/3)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Σε απόγνωση η Βασιλική με τη σχέση των γονιών της με τον Φίλιππο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίεξεις στο σημερινό (20/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και καθώς πλησιάζει η δίκη του Φίλιππου όλοι είναι ανήσυχοι για το αποτέλεσμά της (δείτε εδώ καρέ καρέ την επίθεση του Στέφανου στον Φίλιππο έξω από το δικαστήριο).

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (20/3)

Επεισόδιο 167α (Κυριακή 20 Μαρτίου)

Η Αρετή, ο Στάθης και ο Στέφανος έρχονται πιο κοντά με τη Βασιλική, ωστόσο δεν χάνουν ευκαιρία να κακολογήσουν τον Φίλιππο και τη Χάιδω. Η Βασιλική νιώθει ότι βρίσκεται στο μέσο μιας νοσηρής κατάστασης και, παρόλα τα παρακάλια της για να διατηρηθεί μια ισορροπία, όλες οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό. Παράλληλα, ο Φίλιππος ανησυχεί για την έκβαση της επικείμενης δίκης του.

Τι θα δούμε αύριο - Επεισόδιο 167β + 168 (Δευτέρα 21 Μαρτίου)

Η Αρετή κινεί γη και ουρανό για να βρει ποια είναι η γυναίκα που κυκλοφορεί μαζί με τον Στάθη. Την ίδια ώρα, η Εύα, αγνοώντας πως η Αρετή είναι η σύζυγος του Στάθη, πηγαίνει στο μαγαζί για να αγοράσει τοπικά προϊόντα. Ο Κουράκος ανακρίνει τον τραυματισμένο δράστη με σκοπό να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για την επίθεση στη Μαρίνα.

Η Μυρτάλη καθυστερεί πάλι να πληρώσει τη δόση του δανείου και ο Στάθης ζητά από τον Ιάκωβο να επέμβει, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να τον πείσει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος παροτρύνει τον Μάνο να φτιάξει τη σχέση του με τη Χάιδω, όμως λόγω των συνθηκών, εκείνος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη συναντούν την Εύα και συζητούν για την ανακαίνιση του καινούριου τους σπιτιού. Ο Στάθης καταλαβαίνει πως η Εύα ψώνισε από το μαγαζί της Αρετής και αμέσως της εφιστά την προσοχή. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν ραντεβού, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι. Για κακή τους τύχη, όμως, στο μπαρ όπου πηγαίνουν εμφανίζεται ο Στέφανος με την Ελένη και το κλίμα χαλάει αμέσως. Το ειδύλλιο του Στάθη με την Εύα δύσκολα κρύβεται και η Άννα μεταφέρει τις υποψίες της στη Βασιλική.