Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κουράστηκε και διαισθάνθηκε ότι...»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του συνθέτη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κουράστηκε και διαισθάνθηκε ότι...»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, το πρωί της Δευτέρας 21/3, στο «Mega Καλημέρα» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος συνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για το φλερτ με την κατάθλιψη, τις αντιζηλίες, τα προβλήματα από καλλιτέχνες αλλά και τη γυναίκα του, την οποία έχει χαρακτηρίσει «ήρωα της οικογένειας».

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, επίσης σχολίασε και την αποχώρηση του Σπύρου Παπαδόπουλου από την τηλεόραση, η επιστροφή του οποίου όμως συζητάται πολύ έντονα ξανά.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Νικολόπουλου

«Η οικογένειά μου δεν έχει σχέση με την μουσική, εγώ γεννήθηκα με την αγάπη για την μουσική. Για λόγους βιοποριστικούς ασχολήθηκα με την μουσική, επειδή είμαι από πολύ φτωχή οικογένεια. Όταν ξεκίνησα με έλεγαν παιδί – θαύμα. Στα 13 μου έπαιζα σε γάμους, πανηγύρια και κέντρα», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Νικολόπουλος και πρόσθεσε:

«Πέρασα στάδια που φλέρταρα με την κατάθλιψη, από αντιζηλίες μουσικών, από προβλήματα που μου δημιουργούσαν καλλιτέχνες. Είμαι παραδοσιακός, μου αρέσει η οικογένεια. Τώρα έχω και 4 καταπληκτικά εγγόνια. Η γυναίκα μου ήταν ο ήρωας της οικογένειας μας».

«Μου είχαν κλέψει το μπουζούκι και το βρήκε φίλος μου σε παλαιοπωλείο, όταν το βρήκα έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Η εμπειρία είναι άλλη στην τηλεόραση, είμαι συμπαρουσιαστής, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζω πολύ καλά. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κουράστηκε και διαισθάνθηκε ότι κάνει κάποιες επαναλήψεις και πιθανόν αυτό τον έκανε να αποχωρήσει για λίγο καιρό. Εγώ νομίζω θα επανέλθει», ανέφερε κλείνοντας ο γνωστός συνθέτης.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Νικολόπουλου για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 22/2 ο Χρήστος Νικολόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση σταθμό στη ζωή του, αυτή με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο ταλαντούχος συνθέτης, είναι μια τόσο ευγενής παρουσία και αυτό φαίνεται σε όλες τις εκπομπές που τον έχουμε δει κατά καιρούς. Το έργο του στην ελληνική δισκογραφία είναι μεγάλο, καθώς μετράει χρόνια καριέρας. Μέσα σε όλη αυτήν την καταξίωση λοιπόν, ο Νικολόπουλος είχε την τύχη να γνωρίσει τον Καζαντζίδη και να διατηρεί μαζί του μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εκτίμησης.

Πιο αναλυτικά αναφέρθηκε στην περίοδο που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην Αμερική και η επικοινωνία τους ήταν με γράμματα. Τα όσα του εκμυστηρευόταν είναι συγκλονιστικά.

«Ο Στέλιος μου έγραφε γράμματα (όταν ήταν στην Αμερική, έχω δεκατρία γράμματά του. Μου έγραφε πολύ συγκλονιστικά πράγματα κι επειδή τον αγαπούσα τόσο, έκλαιγα πολύ με κάποια γράμματά του. Μόνο μαζί μου είχε αλληλογραφία» είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Μου τηλεφώνησε κι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μου τηλεφώνησε ένας κοινός μας φίλος, που είχε την εταιρία που τραγουδούσε ο Καζαντζίδης. Την ώρα που πήγαμε να μιλήσουμε, τον έπιασαν λυγμοί και… εντάξει δεν έχει σημασία» συμπλήρωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.