Masterchef 6: Ενοχλημένος ο Γρηγόρης - «Ερχόμαστε εδώ και μέσα σε μια ώρα...»

Τα παράπονά του για το Mystery Box

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Ενοχλημένος ο Γρηγόρης - «Ερχόμαστε εδώ και μέσα σε μια ώρα...»

Στο προηγούμενο Mystery Box του MasterChef νικητής αναδείχθηκε ο Νικήτας, ο οποίος ήταν αυτός που στο αποψινό 21/3 επεισόδιο αποκάλυψε στους συμπαίκτες τους τα πιάτα που κρύβονταν κάτω από τις καμπάνες.

Οι επίδοξοι σεφ λοιπόν έπρεπε να δημιουργήσουν πολίτικες συνταγές όπως σουτζουκάκια, χουνκιάρ, ιμάμ μπαϊλντί και ρυζόγαλο. Όλες όμως έπρεπε να έχουν ως βάση το ρύζι.

Ωστόσο, πολλοί ήταν παίκτες που δυσαρεστήθηκαν, με πρώτον και καλύτερο τον Γρηγόρη, ο οποίος για ακόμη μια φορά δεν παρέλειψε να... γκρινιάξει και να παραπονεθεί.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα κάποια στιγμή τον ρώτησε ποια από αυτά τα πιάτα γνωρίζει: «Δεν ξέρεις τίποτα; Τι τρως ρε Γρηγόρη; Μόνο κατσομπούσι και μίσο;», με τον Γρηγόρη, αρκετά εκνευρισμένος να απαντά:

«Είναι ένα είδος κουζίνας που προσπαθώ να παλέψω πάρα πολύ για να την καταλάβω αρχικά… Να καταλάβω τι είναι τα ιμάμ και το χιουνκάρ, θέλεις λίγο χρόνο. Ερχόμαστε εδώ και μέσα σε μια ώρα μαγειρεύουμε με παστουρμάδες και τα συναφή και μετά δεν ξέρουμε τι θα μας δώσουν….».

Τα νεύρα του Γρηγόρη με το αποψινό 21/3 Mystery Box του Masterchef 6

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έχει κάνει αρκετή αίσθηση στον φετινό MasterChef 6 αφού έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με το Twitter να καταδικάζει τα λόγια του και να είναι ''έξαλλο'' με τον παίκτη και την συμπεριφορά του. Ο ίδιος μπορεί να χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως αρκετά cool και εσωστρεφή, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που τον θέλουν να φτάνει πολύ ψηλά στο παιχνίδι.

  • Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος είναι 25 ετών.
  • Νέος, άνετος, cool αλλά και ντροπαλός.
  • Με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία και μαγειρικές τάσεις προς.. Ασία, ο Γρηγόρης δηλώνει πως μοναδικός του στόχος είναι να κερδίσει το #MasterChefGR.
  • Μεγάλοι του υποστηρικτές τα έξι αδέλφια του και οι κολλητοί του φίλοι.
  • Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει skate σε κάποια γειτονιά της Αθήνας ή snowboard σε κάποια χιονισμένη βουνοκορφή.