Άσε μας ρε μαμά: Ο Άραβας έρχεται και μια έκπληξη τους περιμένει όλους

Όσα θα δούμε απόψε Τρίτη 22/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά: Ο Άραβας έρχεται και μια έκπληξη τους περιμένει όλους

Ραγδαίες και ξεκαρδιστικές είναι επί το πλείστον οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha, Άσε μας ρε Μαμά, και αυτή την εβδομάδα, η οποία ξεκινάει αρκετά δυναμικά. Έχουμε ήδη δει πως η Ροξάνη προσεγγίζει ξανά το Θώμα ή τουλάχιστον προσπαθεί, η ερώτηση είναι θα τα καταφέρει;

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 22/3 στο Άσε μας ρε μαμά;

Επεισόδιο 83: Το σπίτι άδειο. Όλοι δουλεύουν πυρετωδώς. Μόνο ο Άρης με τη Σοφία είναι εκεί και «διαβάζουν», ενώ οι μπράβοι της Λερναίας Ύδρας συνεχίζουν να παρακολουθούν την Όλγα και τη βλέπουν να φιλιέται με τον Σωτήρη. Και φτάνει η στιγμή που ο Άραβας έρχεται στην ΑΡΜΕΚΟ. Κι ενώ όλα λειτουργούν ρολόι, τα ρούχα, η μπουχάρα, οι πίτες της Γεσθημανής… Μια έκπληξη τους περιμένει όταν φτάνουν στο Πόρτο Τσίγκρι. Ο Τσιαούσης και άλλοι γιδοβοσκοί διαμαρτύρονται και δεν τους αφήνουν σε ησυχία. Ο Θωμάς και η Αλίκη παρακολουθούν και διασκεδάζουν. Για πόσο ακόμα όμως;

«Νομίζω ότι τα προσωπικά μου...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, που λάτρεψε το κοινό ως Αστυνόμο Μπέκα, αλλά και σε άλλους ρόλους του στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star. Πρόσφατα μάλιστα είχε τοποθετηθεί και για το #Metoo.

Ο κ.Μιχαηλίδης, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» , μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά αλλά και για το τι θα απαντούσε σε περίπτωση που του ξαναγινόταν πρόταση για remake της σειράς που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αυτή του αστυνόμου Μπέκα.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως δε συμφωνεί που προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και έχει επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών. «Πάμε κόντρα στην Ελλάδα σε όλους τους νόμους της τηλεόρασης», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον «Αστυνόμο Μπέκα» ο ίδιος τόνισε πως νιώθει ακόμη κουρασμένος και πως μόνο αν γινόταν κάποιο remake - τηλεταινία θα έλεγε το «ναι».

«Νομίζω ότι τα προσωπικά μου είναι αδιάφορα για τους άλλους ανθρώπους. Τους δικούς μας ανθρώπους πρέπει να τους προστατεύουμε. Δεν είναι επιλογή τους η δική μας δημοσιότητα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.