The Masked Singer: Πότε αναμένεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα;

Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Masked Singer: Πότε αναμένεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα;

Η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, The Masked Singer, είναι έτοιμη να βγει στον αέρα. Ανακοινώθηκε και επίσημα, πλέον, πως η μέρα πρεμιέρας και γενικότερα η μέρα προβολής του show θα είναι η Πέμπτη 31/3 στις 9 το βράδυ, παρόλο που προοριζόταν για την prime time της Παρασκευής, λόγω του οικογενειακού του χαρακτήρα.

Παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ενώ στην επιτροπή θα βρίσκονται οι: Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου (της οποία την σχετική ανάρτηση μπορείτε να δείτε εδώ) και Θοδωρής Μαραντίνης. Τα acts θα έχουν την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το περιεχόμενο του σόου μας έχει κάνει όλους να ανυπομονούμε γι' αυτά που θα δούμε, καθώς κυριαρχεί μεγάλο μυστήριο, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία του show που έχει κυκλοφορήσει.

The Masked Singer

Η ανάρτηση "καρφί" του Θοδωρή Μαραντίνη - «Φάε την σκόνη μας...»

Και επίσημα πλέον, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού show του ΣΚΑΙ, The Masked Singer, το οποίο πρόκειται να χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που λίγο νωρίτερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It, και αφού πλέον έχει ανακοινωθεί, αποφάσισε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς του ακόλουθους, μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο επαγγελματικό του βήμα, το απόγευμα της Δευτέρας 21/3, για το οποίο, όπως θα δείτε και εσείς είναι αρκετά ικανοποιημένος και χαρούμενος να ξεκινήσει.

«Τρέμε Ηρακλή Πουαρώ..φάε την σκόνη μας Σέρλοκ Χολμς ( και Γουοτσον)…ετοιμάσου μεγάλε Κλουντώ !!!
Η πιο δυνατή ομάδα ντέντεκτιβ έρχεται στον @skaitv.gr να βρει όλα τα στοιχεία και να αποκαλύψει τον @maskedsingergr !!!
Θα πέσει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ .. ΠΟΛΥ ΧΟΡΟΣ .. και θα γίνει της ΑΤΑΚΑΣ…!!
Stay tuned!!», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην ανάρτησή του στο Instagram.