Σασμός: Η Βασιλική σπαράζει στο κλάμα - Ο Μαθιός της ανακοινώνει πως...

Οι σημερινές 23/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Η Βασιλική σπαράζει στο κλάμα - Ο Μαθιός της ανακοινώνει πως...

Μέχρι να δούμε το παιδί της Αργυρώς και του Αστέρη να αργοπεθαίνει, οι εξελίξεις του Σασμού συγκλονίζουν. O Μαθιός που αποκάλυψε στον Νικηφόρο το δεσμό με τη μητέρα του, μετά την αντίδραση του ανακοινώνει στην Βασιλική κάτι που δεν θέλει ούτε καν να ακούει.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 113

Ο Βαγγέλης βρίσκεται στον πυρετό του τζόγου. Η Καλλιόπη θα έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό.

Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο. Θα δεχτεί εκείνος; Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο.

Θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους; Η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

Η Αργυρώ παντρεύεται! Όχι όμως με τον Αστέρη...

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του Tivi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη, το σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά Σασμός. Η Αργυρώ στα Γιάννενα δείχνει να έχει βρει την ηρεμία της δίπλα στον Σταύρο. Ο Σταύρος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της και η Αργυρώ αφήνεται στη συναισθηματική θαλπωρή που της προσφέρει. Οσο περνάει ο καιρό τόσο το ζευγάρι θα δένεται όλο και πιο πολύ, φτάνοντας να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Αργυρώ, όπως θα δούμε, αρχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο. Αισθάνεται ότι είναι ειλικρινής μαζί της, ότι η αγάπη που της δείχνει είναι αγνή και ακόμα πιο πολύ ότι και ο Σταύρος έχει σηκώσει τον δικό του σταυρό κι έτσι μπορεί να την καταλάβει. Η κοπέλα του ανοίγεται. Του εξομολογείται τα πάντα, ό,τι έχει συμβεί στη ζωή της και ο Σταύρος την «πονάει» ακόμα πιο πολύ.

Κάθε φορά υπόσχεται να καταφέρει να της χαρίσει ό,τι της έχει η ζωή στερήσει μέχρι τώρα. Την αγάπη, την τρυφερότητα και την ηρεμία μιας ευτυχισμένης ζωής. Ωστόσο και ο Σταύρος αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική του ζωή και κυρίως με τον αδελφό του. Ο Βαγγέλης που είναι εθισμένος στον τζόγο, μετά από μια μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μια παράνομη αγοραπωλησία. Την ίδια ώρα ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά, όλα δείχνουν ότι ο έρωτας μπήκε ξανά στη ζωή της και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους γίνονται όλο και πιο πολλές: «Θα είμαι πάντα δίπλα σου, μην το ξεχάσεις ποτέ», της υπόσχεται ο Σταύρος και την κοιτάζει με λατρεία στα μάτια.

Σασμός Αργυρώ Σταύρος γάμος

Στο μεταξύ ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του και εκείνος, μη βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μια κίνηση απελπισίας, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Ωστόσο ο Βαγγέλης σώζεται την τελευταία στιγμή πριν αυτοκτονήσει και ο Σταύρος αισθάνεται ένοχος γι’ αυτό. Ολα αυτά τα μοιράζεται με την Αργυρώ, που δείχνει να είναι η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει και να του δώσει κουράγιο. (δείτε και τους νέους ηθοποιούς που εισβάλλουν)

Το ίδιο όμως κάνει κι αυτός για την Αργυρώ και μάλιστα ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Κάποια στιγμή και αφού το ζευγάρι είναι πια πολύ δεμένο, ο Σταύρος της κάνει πρόταση γάμου: «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου, Αργυρώ;», τη ρωτάει κι εκείνη δακρύζει. Κλαίει από την ανέλπιστη ευτυχία που την περίμενε σ’ αυτόν τον τόπο που αποφάσισε να αυτοεξοριστεί. Οπως θα δούμε αργότερα, η Αργυρώ θα δεχτεί την πρότασή του με χαρά, καθώς και η ίδια έχει βαθιά αισθήματα για τον Σταύρο και ο γάμος τους δεν θα αργήσει να γίνει.

Κι ενώ η Αργυρώ (που είναι έγκυος) με τη Μαρίνα προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στα Γιάννενα, στην Κρήτη συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα. Την ώρα που ο Μανόλης αποφασίζει να πάει να καταδώσει τον Μαθιό, στην αστυνομία εμφανίζεται ένας τύπος, γνωστός στα βρόμικα κυκλώματα ως Αμερικάνος, Λουκάς Κεραμιανός κατά κόσμον, που ήταν το δεξί χέρι του Καραπάνου, που όμως τα έχει σπάσει μαζί του και τώρα τον ψάχνουν και η αστυνομία και ο Καραπάνος… Ο Αμερικάνος λοιπόν εμφανίζεται στην αστυνομία και παραδίνεται για τον φόνο του Στεφανή.

Φυσικά το νέο φτάνει και στα Γιάννενα, όπου η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλους δικαίωση για τον αδικοχαμένο Πετρή. Παράλληλα, αυτό το γεγονός δίνει παρηγοριά και στον Αντώνη, που τ’ αφήνει όλα πίσω του για να πάει να βρει τη Μαρίνα και την Αργυρώ… Ο Αντώνης λοιπόν κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.