Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης περνάει στην αντεπίθεση για την Κατερίνα - Ο Ιάσονας μαθαίνει για το video

Όλα όσα θα δούμε απόψε 23/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης περνάει στην αντεπίθεση για την Κατερίνα - Ο Ιάσονας μαθαίνει για το video

Οι εξελίξεις στο Μόλις Χθες τρέχουν διαρκώς με τους τηλεθεατές να μην προλαβαίνουν τη συνέχεια, του καθηνερινού σίριαλ του ΣΚΑΙ. Η Λουίζα αντιλαμβάνεται τον κοριό, που της φυτεύτηκε και αυτό σίγουρα θα φέρει μεγάλες αναταραχές. Από την άλλη η Κέλλυ επιστρέφει από τον Πόρο και κάνει μια στάση, η οποία θα αποδειχτεί μοιραία.

Όσα θα δούμε απόψε 23/3 στο Μόλις Χθες

Ο Ιάσονας μαθαίνει για το video, με το οποίο ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη. Η Λήδα ψάχνει να βρει κάποιον να της προμηθεύσει πλαστή ταυτότητα και διαβατήριο. Η Λουίζα και ο Μιχάλης είναι ταραγμένοι από την απαγωγή της Κατερίνας τους από τον Σπύρο.

Ο Χρήστος λέει στην Κέλλυ ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της αλλά εκείνη δεν θέλει να πληγωθεί ξανά. Η Μαρία θέλει να βεβαιωθεί ότι η Έλενα λέει την αλήθεια για την ασθένειά της και την πηγαίνει σε γιατρό. Τα παιδιά στο ίδρυμα κατηγορούν τον Αντρέα για το διαδικτυακό bulling προς τη Βέρα. Ο Σπύρος επιστρέφει την Κατερίνα αλλά ο Μιχάλης δεν θα το αφήσει έτσι.

Τίτλοι τέλους για το Μόλις Χθες - Πότε θα δούμε το μεγάλο φινάλε

Η καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο σταθμός αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος η προσπάθεια δεν απέδωσε τους καρπούς που είχε υπολογίσει αρχικά.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Ρένα Ρίγγα - Ντέλλα Φώσκολου, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονα η φήμη ότι έχει δημιουργηθεί ένα ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς της σειράς.

Αρχική συμφωνία μεταξύ σταθμού και παραγωγής προέβλεπε την υλοποίηση 90 επεισοδίων, αλλά, λόγω των ποσοστών τηλεθέασης απέναντι στον ανταγωνισμό, έπαιρνε ανά τακτά διαστήματα παράταση κάποιων επιπλέον επεισοδίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv, η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ πρόκειται να ρίξει αυλαία με το 120ο επεισόδιο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, ενώ το κενό που θα μείνει στο πρόγραμμα στη συνέχεια θα καλύψει μία νέα σειρά, ενώ μέχρι να βγει στον αέρα το νέο αυτό σίριαλ, θα προβάλλονται σε επανάληψη το Happy Traveller ή θα πάρει μία μικρή παράταση το Κάτι Ξαναψήνεται, δίνοντας ώθηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.