Μόλις Χθες: Ο Δήμος προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να εκδικηθεί το Μιχάλη - Θα τα καταφέρει;

Όλα όσα θα δούμε απόψε 22/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Δήμος προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να εκδικηθεί το Μιχάλη - Θα τα καταφέρει;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο 22/3, στην καθημερινή δραματική σειρά Μόλις Χθες. Μετά την αρπαγή του μωρού από τη Λήδα με ύπουλο τρόπο, όλοι τους ψάχνουν αλλά δυστυχώς είναι άφαντοι και όσο δεν τους βρίσκουν βάζουν με το μυαλό τους τα χειρότερα!

Όσα θα δούμε απόψε 22/3 στο Μόλις Χθες

Η Λουίζα συμμαχεί με την Έλενα ή έτσι νομίζει τουλάχιστον. Ο Στάθης και η Βέρα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους με τη Βάσια να τους συμβουλεύει και να τους βοηθάει. Η Κέλλυ βλέπει τον Χρήστο που έχει πάει να δει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η γυναίκα και γιατί την φροντίζει.

Ο Δήμος, που θέλει να εκδικηθεί τον Μιχάλη για τον θάνατο του πατέρα του, πλησιάζει τη Μαρία και προσπαθεί να την δηλητηριάσει, αλλά η Μαρία έχει φύλακα άγγελο. Η Κέλλυ, γυρίζοντας στον Πόρο, αποφασίζει να κάνει μια στάση σ’ ένα σημείο που είχαν περάσει ένα ρομαντικό απόγευμα με τον Χρήστο. Όμως, η βόλτα αποδεικνύεται επικίνδυνη.

Τίτλοι τέλους για το Μόλις Χθες - Πότε θα δούμε το μεγάλο φινάλε

Η καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο σταθμός αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος η προσπάθεια δεν απέδωσε τους καρπούς που είχε υπολογίσει αρχικά.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Ρένα Ρίγγα - Ντέλλα Φώσκολου, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονα η φήμη ότι έχει δημιουργηθεί ένα ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς της σειράς (δείτε εδώ ποιους).

Η αρχική συμφωνία μεταξύ σταθμού και παραγωγής προέβλεπε την υλοποίηση 90 επεισοδίων, αλλά, λόγω των ποσοστών τηλεθέασης απέναντι στον ανταγωνισμό, έπαιρνε ανά τακτά διαστήματα παράταση κάποιων επιπλέον επεισοδίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv, η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ πρόκειται να ρίξει αυλαία με το 120ο επεισόδιο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, ενώ το κενό που θα μείνει στο πρόγραμμα στη συνέχεια θα καλύψει μία νέα σειρά, ενώ μέχρι να βγει στον αέρα το νέο αυτό σίριαλ, θα προβάλλονται σε επανάληψη το Happy Traveller ή θα πάρει μία μικρή παράταση το Κάτι Ξαναψήνεται, δίνοντας ώθηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.