Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του The Masked Singer - Πότε κάνει πρεμιέρα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του The Masked Singer - Πότε κάνει πρεμιέρα

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει το βράδυ της Πέμπτης 31/3 το νέο πρότζεκτ, The Masked Singer, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer.

Τολμηρές και κεφάτες προσωπικότητες, αγαπητές στο κοινό, μεταμορφώνονται σε φανταστικούς χαρακτήρες φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια, και τραγουδούν μπροστά στην επιτροπή… έρευνας, ως Μάσκες! Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης τα μέλη της επιτροπής, είναι οι «Ντετέκτιβ» του show που πρέπει να μαντέψουν ποιος κρύβεται πίσω από κάθε Μάσκα.

Ο παρουσιαστής μας, Σάκης Ρουβάς, είναι ο ενδιάμεσος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος… μεταξύ Μασκών και Ντετέκτιβ και είναι ο μόνος που έχει… κάποια επαφή με τις Μάσκες αλλά παραμένει και αυτός μέσα στο σκοτάδι και με πολλά ερωτηματικά για το ποιος είναι ο καθένας -διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση για το νέο σόου-.

Το επίσημο trailer του The Masked Singer

Στο The Masked Singer ο πρώην σύζυγος της Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος;

Μπορεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως, κανείς από τους δύο δεν αμφισβητεί ότι ο γνωστός πλαστικός χειρούργος άρχισε να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξαιτίας αυτού του γάμου.

Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει, μάλιστα, η φήμη ότι ο Αριστομένης Γιαννόπουλος θα συμμετάσχει στην νέα μουσική παραγωγή του ΣΚΑΙ, The Masked Singer και η κάμερα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα τον συνάντησε για να

«Από εσένα το ακούω πρώτη φορά, πολύ γέλιο θα είχε. Να σου πω δεν το έχω καθόλου με αυτά, με τα τραγούδια και όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.