Ήλιος: Η Άρτεμις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις για να γλυτώσει την καταγγελία

Χαμός και σήμερα στις 16:00 στον Αντ1!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Άρτεμις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις για να γλυτώσει την καταγγελία

Δυνατές συγκινήσεις και αποχαιρετισμούς θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Ήλιου, την Πέμπτη 31/3, καθώς θα παρακολουθήσουμε ένα αρκετά στενάχωρο αντίο μεταξύ κάποιων ηρώων. Για ποιον όμως ο κίνδυνος καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή;

Τι θα δούμε σήμερα 31/3 στον Ήλιο

Επεισόδιο 127. Η Αθηνά αποκαλύπτει αυτά που πιστεύει για τον Μάνο στον Αχιλλέα, αλλά εκείνος δεν την πιστεύει και αρχίζει να ανησυχεί ότι όλο αυτό της έχει γίνει εμμονή. Η Λεϊλά, με τη βοήθεια της Αθηνάς και της Ελπίδας, απαλλάσσεται απ’ τις κατηγορίες εναντίον της και ετοιμάζεται να φύγει με την Αζίζα.

Σε έντονο κλίμα συγκίνησης η Αλίκη κι η Εύα τις αποχαιρετούν. Η Άρτεμις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συγγένειά της με την Λήδα για να γλυτώσει την καταγγελία εναντίον της κι αυτό τις φέρνει σε σύγκρουση. Η Αθηνά, ακούγοντας τη συμβουλή του Χρήστου, αποφασίζει να απομακρυνθεί με το μωρό απ’ την πόλη. Τίποτα, όμως, δεν θα εξελιχθεί όπως περιμένει και ο κίνδυνος καραδοκεί.

Ο ηθοποιός της σειράς Δημήτρης Μοθωναίος αποκαλύπτει...

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης στο Instagram και προσπαθεί να κρατάει μια αληθινή σχέση με τους followers του. Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε λοιπόν ο ηθοποιός, θέλοντας να γιορτάσει τη δική του νίκη και παράλληλα να δώσει ένα μήνυμα σε όσους παλεύουν με το αλκοόλ.

Έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά, που ήπιε το ποτό του ο Δημήτρης και σίγουρα αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα απέναντι στη δύσκολη εξάρτηση. Σίγουρα έχει κάνει σοβαρή δουλειά με τον εαυτό του για να τα καταφέρει, ωστόσο και το γεγονός του ότι είναι ερωτευμένος, παίζει μεγάλο ρόλο.

«5 χρόνια νηφάλιος τον προηγούμενο μήνα! Η προσπάθεια για λογική σε αυτή την παραφροσύνη που έχει κατακλύσει τον κόσμο μας σήμερα, είναι η προσωπική μου πράξη επανάστασης. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Μοθωναίος.