Θα ξανάσυναντηθούν τηλεοπτικά μετά τον χωρισμό τους - Χαμός στο πλατό του Chart show

Ποιο ζευγάρι θα ενωθεί ξανά μετά από χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα ξανάσυναντηθούν τηλεοπτικά μετά τον χωρισμό τους - Χαμός στο πλατό του Chart show

Το Σάββατο 2/3 η Δέσποινα Βανδή μας καλησπερίζει μέσα από το Chart Show, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη δεκαετία του 80 και έτσι το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει ποια τραγούδια ήταν στις 30 πρώτες θέσεις, ενώ το προηγούμενο Σάββατο ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε το μέλλον του στο τραγούδι.

Τι θα δούμε το Σάββατο 2/3 στο Chart show

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Πασχάλης και η Μπέσσυ Αργυράκη θα ξανατραγουδήσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το ίδιο και ο Κώστας Μπίγαλης με την Πωλίνα. Ένας ακόμα καλλιτέχνης που έκανε τρελές πωλήσεις στα 80s ήταν ο Δημήτρης Κοντολάζος. ειδικά την περίοδο που συνεργάστηκε με τον Νίκο Καρβέλα.

Καλεσμένη στην εκπομπή είναι και μία ηθοποιός που έπαιξε σε δεκάδες ταινίες και βιντεοκασέτες των 80s και ήταν το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας. Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φιλίνη.

Στο Chart Show του Σαββάτου θα δούμε και μία τηλεοπτική επανένωση Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου θα βρεθούν στο ίδιο πλατό ύστερα από 15 περίπου χρόνια και θα αφηγηθούν στιγμές από την κοινή τους επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Τι θα δούμε το Σάββατο 2/3 στο Chart show

Εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο στο Chart Show - H αποκαλυπτική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου τον τελευταίο καιρό φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της όχι μόνο μέσα από τις μοναδικές δημοσιεύσεις της στα social media αλλά και μέσα από εμφανίσεις σε καινούριες εκπομπές. Αυτή τη φορά την είδαμε βράδυ του Σαββάτου 19/3 στο Chart Show σε μια εμφάνιση, που προκάλεσε πολλούς.

Στο αφιέρωμα λοιπόν για τις μεγάλες αγάπες με αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές βρέθηκε και το μοντέλο για να σχολιάσει και εκείνη με τη σειρά της. Από ότι καταλάβαμε όμως, προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση όχι τα λεγόμενα της αλλά το ρούχο της.

Συχνά η Αλεξάνδρα κάνει πιο τολμηρές επιλογές, όπως και αυτή του mini, ροζ φορέματος που φόρεσε. Αν δεν το φορέσει όμως η Παναγιώταρου με αυτές τις αναλογίες, τότε πια;

 Παναγιώταρου στο Chart Show