MasterChef 6: Μονομαχίες μέχρι τελικής πτώσεως - Το avantage του Γρηγόρη

Μην το χάσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Μονομαχίες μέχρι τελικής πτώσεως - Το avantage του Γρηγόρη

Συνεχίζονται οι επιστροφές - καταστροφές στο MasterChef, καθώς χτες 31/3 παρακολουθήσαμε παλιούς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής να επιστρέφουν στις κουζίνες για να διεκδικήσουν μια ακόμα ευκαιρία στο παιχνίδι. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο τις εντυπώσεις έκλεψε η επιστροφή του «Μπόμπαινα». (Δείτε εδώ τι έγινε).

Η σημερινή αναμέτρηση

Χτες η Ελπίδα ήταν η πρώτη παίκτρια που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef, έχοντας το καλύτερο πιάτο μαζί με τον Γρηγόρη, ενώ σήμερα ο Γρηγόρης, ο «Μπόμπαινας», ο Νίκος, ο Στέφανος, η Αναστασία και η Βασιλική να διεκδικούν την ευκαιρία να επιστρέψουν.

Ο Γρηγόρης έχοντας τη δεύτερη καλύτερη προσπάθεια είχε και πλεονεκτήματα για τη σημερινή αναμέτρηση. Επίλεξε τον παίκτη με τον οποίο θα διαγωνιζόταν, αλλά και το υλικό που θα πρωταγωνιστούσε στο πιάτο. Είχε δεν την ευκαιρία να διαλέξει και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα διάλεγε δεύτερος παίκτη να ανταγωνιστεί.

Κάπως έτσι τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν ήταν: Γρηγόρης-Νίκος, Στέφανος-Ταϊρίδης, και Βασιλική-Αναστασία.

Το Twitter πήρε "φωτιά" με την δοκιμασία επιστροφής πρώην παικτών

Οι εξελίξεις στο φετινό MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς στο χθεσινοβραδινό 30/3 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής παρακολουθήσαμε να δίνεται η δεύτερη ευκαιρία σε παίκτες που αποχώρησαν σε προηγούμενες δοκιμασίες.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν θα μπορούσε ωστόσο να μείνει απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους χρήστες των social και πιο συγκεκριμένο στο Twitter καθώς τόσο ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος όσο και Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν οι δυο παίκτες που κατάφεραν από την πρώτη κιόλας στιγμή να "κλέψουν" τις εντυπώσεις.

Το κοινό στο Twitter που καμιά φορά με τους λογικούς συνειρμούς που κάνει ανατρέπει ακόμη και τα πιο δυνατά spoilers, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα τις τελευταίες ώρες, βλέποντας τον Γρηγόρη να βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές και να έχει ενεργό το Instagram του, ότι δεν καταφέρνει τελικά να μπει στο σπίτι.