Άγριες Μέλισσες: «Αυτοί βάζουν τη σκληρότητα και εγώ...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για τη σειρά

Ξεχωρίζει για την αισθαντική φωνή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Αυτοί βάζουν τη σκληρότητα και εγώ...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για τη σειρά

Ο δημοφιλής και υπερταλαντούχος Λεωνίδας Κακούρης, τον οποίο έχουμε συνδέσει με τον σκληρό και αιμοβόρο Δούκα Σεβαστό, έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών, και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιες σκηνές τον ζορίζουν περισσότερο στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Αντ1, Άγριες Μέλισσες.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη για τη σειρά

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που, εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, ξεχωρίζει και για την αισθαντική φωνή του, διαβάζει παραμύθια για παιδιά, όπως την περίοδο της καραντίνας, για λογαριασμό του ΑΝΤ1, ενώ «ντύνει» με τη φωνή του πολλά διαφημιστικά. Ο ηθοποιός έχει έναν μοναδικό τρόπο να δίνει μια πιο ανθρώπινη διάσταση ακόμη και στους πιο σκληρούς χαρακτήρες. Πώς το καταφέρνει αυτό;

«Είναι απλό. Αυτοί βάζουν τη σκληρότητα κι εγώ τον άνθρωπο», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης, ενώ για το αν τον έχει κουράσει ο ρόλος του σκληρού Δούκα παραδέχεται πως «κάποιες φορές ναι, κυρίως όταν ασχολείται με τα οικονομικά. Πολλά λόγια».

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει...

Όπως αποκαλύπτει ο Λεωνίδας Κακούρης, τον ζορίζουν περισσότερο «οι σκηνές που έχουν κόσμο, όπως τραπεζώματα, δεξιώσεις και γάμοι, πράγμα που σημαίνει πολλές ώρες αναμονή».

«Το θέατρο στις δυσκολίες ήταν πάντα μία διέξοδος για μένα»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/11 η Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». Ο γνωστός ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά του και προχώρησε σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής του, σε αυτές που ουσιαστικά τον έκαναν να βρει διέξοδο στην τέχνη. Μάλιστα, μπορεί ο ρόλος του στις «Άγριες Μέλισσες» να είναι αντίθετος με εκείνον στην πραγματική ζωή ωστόσο έχει αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές.

«Το χειρίστηκα με το να το αποδεχτώ. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν πάρα πολλά στοιχεία από κάτι ξαφνικό πχ. Ένα ατύχημα.

Σε εκείνη την ηλικία ήμουν πιο εσωστρεφής και προσπαθούσα να μπορέσω σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω λίγο δύναμη και κουράγιο να συνειδητοποιήσω αυτό που έχει συμβεί και μετά να ξεζουμάρω και να φύγω από το κάδρο και να φύγω από το προσωπικό μου δράμα και να κοιτάξω γύρω μου.

Αν κοιτάξουμε γύρω μας αισθανόμαστε τυχεροί ακόμα κι αν έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τους έχει συμβεί κάτι πολύ χειρότερο. Επίσης, μια πάρα πολύ όμορφη διέξοδος για εμένα ήταν το θέατρο, το οποίο λειτουργεί ευεργετικά.

Όλα αυτά που έχεις περάσει, σε κάποιους γίνονται βιβλίο, σε εμάς γίνονται ρόλοι. Από τον δικό μας ψυχικό κόσμο αντλούμαι για να μπορέσουμε να το ταιριάξουμε σε έναν ήρωα. Με θυμάμαι να κάθομαι να ξενυχτάω να διαβάζω, έχω φίλους. Στην ηλικία των 19 ετών ερωτεύτηκα, είχα την πρώτη μου μεγάλη σχέση, ήταν μεγαλύτερη μου η κοπέλα τότε.

Οι ανάγκες του μέσα μας μας διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας σε κάθε περίπτωση. Δεν πρέπει να είμαστε ρόλοι στη ζωή μας. Πρέπει να είμαστε αληθινοί, η ζωή είναι πιο πεζή αλλά και πιο ποιητική. Μέσα από ένα άγγιγμα μπορεί να βγει ποίηση».