Σασμός: Χωρίζουν μεταξύ τους και τα φτιάχνουν με άλλους - Τα δύο νέα ζευγάρια της σειράς

Όλοι νόμιζαν πως θα κατέληγαν μαζί αλλά...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Χωρίζουν μεταξύ τους και τα φτιάχνουν με άλλους - Τα δύο νέα ζευγάρια της σειράς

Όπως μας έχει δείξει ο Σασμός όλους αυτούς τους μήνες που παίζεται στην τηλεόραση, η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Κάπως έτσι, ανατρεπτικό θα είναι και το μέλλον των ζευγαριών της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Το κοινό έχει ήδη δείξει πως ανυπομονεί για την επανασύνδεση του Αστέρη με την Αργυρώ, ενώ έχει «καταδικάσει» το νέο δεσμό της πρωταγωνίστριας με τον Σταύρο (δείτε εδώ τα επικά σχόλια του Twitter).

Τα δύο νέα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν στον Σασμό

Λίγο καιρό πριν τη δίκη του Αστέρη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και διαλόγους), η Στέλλα θα κάνει τα πάντα για να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν τον πρώην σύντροφό της στην αθώωση. Μάλιστα θα προσεγγίσει μέχρι και τον Καραπάνο προκειμένου να της βρει τη Σεμίνα, ένα πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση.

Η επαφή της με τον Καραπάνο θα τραβήξει την προσοχή του Γεράσιμου, ο οποίος θα την πλησιάσει προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει και για ποιο λόγο έχει πάρε δώσε μαζί του. Κάπως έτσι θα δημιουργηθεί μία έλξη ανάμεσά τους και δε θα αργήσουν να γίνουν ζευγάρι. Κάπως έτσι θα δοθεί και το οριστικό τέλος στη σχέση της Στέλλας με τον Άγγελο.

Σασμός Γεράσιμος

Ο γιατρός του χωριού από τη μεριά του, έχοντας πια χάσει τις ελπίδες του με τη Στέλλα, προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά του. Έχοντας πια μάθει ποιοι είναι οι γονείς του, θέλει να πάρει το μερίδιο της περιουσίας των Σταματάκηδων που του ανήκει.

Δίπλα του στη μάχη αυτή θα βρεθεί η Άσπα, με την οποία θα έρθουν πολύ κοντά και σύντομα θα καταλάβουν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία. Η σχέση τους ωστόσο θα είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία τόσο γιατί είναι συγγενείς όσο και λόγω της ιστορίας της Άσπας με τον Κώστα.

Σασμός Άσπα Άγγελος

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό

Επεισόδιο 119

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.

Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο. Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιό του που θα τον αναστατώσει. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ.

Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει. Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα.