Άγριες Μέλισσες: Η Μύρσινη ''σπάει'' τη σιωπή της για ένα σημαντικό θέμα

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της Τρίτης 5/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Μύρσινη ''σπάει'' τη σιωπή της για ένα σημαντικό θέμα

Στο νέο επεισόδιο της Τρίτης 5/4 που θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι και πάλι καθηλωτικές. Η Κορίνα με τον Μπάμπη δεν χάνουν επαφή καθώς η γυναίκα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τα συναισθήματα της για αυτόν.

Τη Μυρσίνη θα δούμε να ταράζει τα νερά και να ορίζει κατά μια έννοια τη μοίρα του Δούκα, μιας και θα κάνει μια συνταρακτική αποκάλυψη.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στο επεισόδιο της Τρίτης 5/4

Η Κορίνα κατηγορεί τον Μπάμπη για το σταυρουδάκι, ενώ παλεύει με τα αισθήματά της για εκείνον. Η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί ή όχι την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα. Ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν, ενώ ο Σταμάτης κάνει μια πρόταση στη Βιολέτα.

Η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα σε δείγμα συμπαράστασης στους τεχνικούς, ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν την υπογραφή τέλους στον γάμο τους. Ο Μελέτης ζητά εξηγήσεις απ’ την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα. Η Ζωή δίνει τον φάκελο του Θάνου στη Μυρσίνη για να τον δώσει στον Δούκα, αλλά εκείνη θα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

«Ανεπίσημα γνωρίζουμε ότι τελειώνουν φέτος»

Ο γνωστός ηθοποιός, Βαγγέλης Αλεξανδρής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την γνωστή σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου την βλέπουμε για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για τον ρόλο του Κυριάκου, αλλά και για το τέλος της. (Δείτε εδώ επίσης αποκάλυψη για την σειρά)

Βαγγέλης Αλεξανδρής

«Ότι κάνει ο Κυριάκος το κάνει για να είναι καλά η οικογένειά του. Δεν έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον εαυτό του. Βλέποντας ότι χάνει την Ουρανίτσα του, προσπαθεί να σώσει το χωριό. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα το μάθει και ο Ακύλας.

Θέλω να πω για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο και στους σεναριογράφους μας, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, γιατί φέτος υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στον χαρακτήρα μου. Του έχει φύγει η μαγκιά και πάει πιο εσωτερικά.

Στο δρόμο, την πρώτη χρονιά, με φώναζαν Κυριάκο, τώρα με φωνάζουν Βαμβακά. Νομίζω ότι έχει ένα πολύ ωραίο κρεσέντο ο Κυριάκος και καλό θα ήταν να τελειώσει φέτος. Ανεπίσημα γνωρίζουμε ότι οι Άγριες Μέλισσες τελειώνουν φέτος»