MasterChef 6: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής;

Έμειναν άφωνοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής;

Το αποψινό 5/4 επεισόδιο του MasterChef 6 έκρυβε άλλη μια αποχώρηση καθώς ένας παίκτης έπρεπε να φύγει αφού είχε το χειρότερο αποτέλεσμα. Η κάρτα ασυλίας παρέμεινε στα χέρια του Γιάννου κι επέλεξε να τη χρησιμοποιήσει για την Ελισάβετ και στη θέση της να μπει ο Τζόναθαν Χαρτάτι.

Οι τρεις chef κριτές, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον καλεσμένο chef Παναγιώτη Γιακαλή, που είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 6

Ο παίκτης, που είχε την χειρότερη απόδοση κι είδε την πόρτα της εξόδου από το διαγωνισμό, ήταν o Tζόναθαν, ο οποίος είχε πρόβλημα σε όλες τις παρασκευές του. Μάλιστα οι κριτές σημείωσαν πως το μόνο που πήγε καλά ήταν ψήσιμο που έκανε.

Ο Καναδός που ήρθε να ''αρπάξει'' τον τίτλο του νικητή

Ο Τζόναθαν Χάρτνετ έχει χαρακτηριστεί από τους χρήστες του διαδικτύου ως ο φετινός νικητής του MasterChef 6. Ο ίδιος έχει αγάπη για τη μαγειρική ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα, με την οποία δηλώνει τρελά ερωτευμένος για να κερδίσει και να γυρίσει με τον τίτλο του νικητή. Ο Τζόναθαν είναι μεγαλωμένος στην Νέα Υόρκη, ενώ η καταγωγή του είναι από τον Καναδά. Και αυτά δεν είναι τα μοναδικά πράγματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην προσωπικότητά του...

Λίγα λόγια για τον Τζόναθαν στο MasterChef 6

  • Ο Τζόναθαν Χάρτνετ είναι 48 ετών.
  • Είναι γεννημένος στον Καναδά και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη.
  • Είναι καθηγητής Αγγλικών, ενώ μιλάει άπταιστα πέντε γλώσσες.
  • Είναι σούπερ «ερωτευμένος» με την Ελλάδα.
  • Έχει παντρυετεί Ελληνίδα και είναι πατέρας δυο παιδιών.
  • Δηλώνει εξωστρεφής, κοινωνικός, επικοινωνιακός και έτοιμος να καταπλήξει τους κριτές.