Σε Ξένα Χέρια: Φλόριαν και Ταρζάν μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Τετάρτης 6/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε Ξένα Χέρια: Φλόριαν και Ταρζάν μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Άλλο ένα νέο επεισόδιο πρόκειται να δούμε την Τετάρτη 6/4 για την σειρά Σε ξένα χέρια και φυσικά οι εξελίξεις με τους ήρωες θα είναι απολαυστικές. Ο Φλόριαν ενώ είχε ζητήσει από τον Μάνο ένα εξωπραγματικό ποσό, ωστόσο τώρα θα συμβεί μια μεγάλη ανατροπή, που ίσως ανατρέψει αυτή την συναλλαγή.

Οι εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια για το επεισόδιο της Τετάρτης 6/4

Η Σούλα μαθαίνει ότι το μήνυμα που της έστειλε ο Λουδοβίκος για την ληστεία ισχύει και νιώθει άσχημα απέναντί του. Ο Φεγκούδης το βράδυ γλιτώνει από τα χέρια της Σκορδίλω, η οποία τελικά βρίσκει πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τον Λουδοβίκο.Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν είναι σοβαρά τραυματισμένοι κι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μπαίνει σε σκέψεις.

Η Τραβιάτα πιέζει τον Πάρη να σβήσει και να μπλοκάρει την Πελαγία απο τα σόσιαλ κι όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται γίνεται έξαλλη. Πώς θα αντιδράσει ο Φεγκούδης όταν η Σκορδίλω θα τον κλειδώσει στην κρεβατοκάμαρα; Ποια η αντίδραση της Ντάντω όταν μάθει τις υποψίες του Μάνου ότι ο Φλοριάν είναι ο πραγματικός πατέρας του Μπάμπη;

Οι δηλώσεις του ηθοποιού της σειράς Γιάννη Μπέζου για το τηλεοπτικό του μέλλον

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανες τις τελευταίες του δηλώσεις ο Γιάννης Μπέζος, με επικρατέστερη αυτή, που σαν βόμβα έσκασε και αφορά στην απομάκρυνσή του από τα τηλεοπτικά ύδατα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός συχνά μοιράζεται μέσα από συνεντεύξεις τις επικείμενες αποφάσεις, καθώς οι δηλώσεις του συχνά προκαλούν για την αμεσότητά του.

Έτσι λοιπόν, ανακοίνωσε πως δε θα συμμετέχει στη σειρά «Σε Ξένα Χέρια» της ΕΡΤ, ακόμα και αν πάει δεύτερη χρονιά. Θέλει να επέχει από τη μυθοπλασία πια, καθώς δε θεωρεί ποιοτικό το γεγονός ότι υπάρχουν στον αέρα σήμερα πολλά σίριαλ, αφήνοντας αιχμές με τη δήλωσή του αυτή!

Δεν έκρυψε ακόμη, τον ενθουσιασμό του για όσα συμβαίνουν στην παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» με συμπρωταγωνιστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Η παράσταση θα παίζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με σκηνοθέτη τον σπουδαίο Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος σε συνέντευξη του στο Mega, εξέφρασε μια έντονη δυσαρέσκεια για όσα συμβαίνουν στα σίριαλ τελευταία μεν τους ηθοποιούς.

«Το “άνθηση της μυθοπλασίας” είναι σχετικό. Υπάρχουν πολλές σειρές και εμείς το ταυτίζουμε με την άνθηση. Αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλά πράγματα. Δεν ξέρω αν τα “Ξένα Χέρια” θα πάνε δεύτερη σεζόν, αλλά εγώ δεν θα είμαι. Έχω αποφασίσει του χρόνου να μην εργαστώ στη μυθοπλασία, δηλαδή να μην είμαι άλλη μια χρονιά στην τηλεόραση».