MasterChef 6: Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες στο μαγειρικό ριάλιτι

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες στο μαγειρικό ριάλιτι

Το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 ξεκίνησε αρκετά διαφορετικά καθώς στο Twitter στήθηκε ένα επικό γλέντι με αφορμή την παρουσίαση που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμη ομαδική, εξωτερική δοκιμασία.

Πιο συγκεκριμένα, το μαγειρικό ζητούμενο της δοκιμασίας είναι ένα vegetarian μενού degustation τεσσάρων σταδίων, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στη συνοχή του. Καλεσμένος των τριών chef κριτών, για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ο καταξιωμένος chef Νίκος Μπίλλης.

Ο Παναγιώτης ως νικητής του τεστ Δημιουργικότητας είχε το πλεονέκτημα να φτιάξει από την αρχή τις ομάδες. Πως διαμορφώθηκαν;

Οι νέες ομάδες στο MasterChef 6

Ο Πάνος «πρόδωσε» τη σχέση του - «Θα πάρω το πρόσωπο και...»

Η ανακοίνωση για το έπαθλο των 10.000 ευρώ στην εβδομάδα του Silver Award στο MasterChef 6, όχι απλά ενθουσίασε τους παίκτες αλλά τους έκανε να ονειρεύονται πώς ακριβώς έχουν σκοπό να αξιοποιήσουν το έπαθλο που θα πάρουν.

Ένας από τους παίκτες που ενθουσιάστηκαν ήταν ο Πάνος, ο οποίος αποκάλυψε πως αν κερδίσει το βραβείο, θα το αξιοποιήσει για να περάσει καλά με την κοπέλα του, για την οποία μίλησε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη του Πάνου στο MasterChef 6 για τη σχέση του

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάρω το πρόσωπο και να φύγω διακοπές. Θα χαλάσω τα 8 από τα 10 χιλιάρικα. Δεν με νοιάζει, είμαι έτσι κουβαρντάς. Τα πληρώνω τα γούστα μου ρε παιδί μου, θέλω να τα χαλάσω όλα. Με τα υπόλοιπα 2 χιλιάρικα θα κρατήσω την παρέα μου από το MasterChef και θα πάμε να κάνουμε ένα φοβερό πάρτι prive σε μια βίλα», είπε χαρακτηριστικά.