Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι σημαίνουν οι αριθμοί στο γράμμα του παππού της Κατερίνας;

Όλες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι σημαίνουν οι αριθμοί στο γράμμα του παππού της Κατερίνας;

Στο σημερινό (8/4) επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, μετά τις υποθέσεις για μάγια στον Κανέλο, το σχέδιο του Μένιου μπαίνει σε εφαρμογή και το σπίτι των Αργυρών είναι στο στόχαστρο, αφού οι Πλατανιώτες δεν κατάφεραν να μάθουν όλα όσα ήθελαν.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (8/4) στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Η νεολαία του χωριού, αφού δεν τα έβγαλε πέρα με την απαγωγή του Κανέλου, αποφασίζει να κάνει τον Τζώρτζη... δούρειο ίππο και να τον στείλει στο σπίτι των Αργυρών, για να μάθει τι συμβαίνει.

Η Βαλέρια όμως, έχει προλάβει να δασκαλέψει την αστυνομική αρχή του τόπου και το σχέδιο των Πλατανιωτών πάει για μια ακόμη φορά... περίπατο. Την ίδια ώρα ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο, για να φέρει κοντά τον Ηλία και τη Φιλιώ και να τους αναγκάσει να λύσουν τις διαφορές τους... με το ζόρι!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Η Βαλέρια, που βλέπει τα σκούρα, αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Κανέλο πάση θυσία, ενώ η Κική αποφασίζει να μάθει από τον Τζίμη... αλήθειες. Η Κατερίνα πάλι αποφασίζει να μάθει τι σημαίνουν οι αριθμοί που ανακαλύπτουν τα τρία ξαδέρφια στα γράμματα του παππού τους και μια νέα περιπέτεια ξεκινάει!

Πρωταγωνιστής της σειράς ραγίζει καρδιές με την εξομολόγηση του

Ο έμπειρος και ταλαντούχος ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» του MEGA, το Σάββατο 19/3. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου και στις διαστάσεις που πήρε αλλά και στη σχέση του με τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε σε περιστατικά παλαιότερα που συνέβησαν μεταξύ τους, και τα λόγια του είναι κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Η σχέση με τον πατέρα μου είναι λιγάκι παρεξηγημένη από όλα αυτά που έχω πει. Με την έννοια ότι ο πατέρας μου ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος γιατί κάπου είχα πει ότι είχα φάει από εκείνον το ξύλο της αρκούδας. Και τι έγινε; Τη δεκαετία του ’50 για να μεγαλώσεις παιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια.

Οι άνθρωποι περπατούσαν και κλωτσούσαν τα ερείπια της εποχής. Σε εκείνη την εποχή λοιπόν οι άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να κάνουν επιλογές τις οποίες κάποιοι άλλοι δεν θα κατέκριναν. Ήταν στο μεροκάματο 16 ώρες την ημέρα. Επειδή εγώ έχω φάει δυο σφαλιάρες, ας πούμε, να αρχίσω να γκρινιάζω; Και μάλιστα να ακουστεί κιόλας ότι κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου σε επίπεδο βίας; Αυτά είναι αστεία πράγματα και τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε».

«Δηλαδή με εκείνο του το χέρι που με σβέρκωνε από δω, ένιωθα ότι είναι για καλό» πρόσθεσε, με φωνή σπασμένη, ο Τάσος Χαλκιάς. «Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα και να τον κρίνω».

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μια χαρά! Ούτε κακοποιήθηκα από βίαιο ξύλο ούτε τίποτα από όλα αυτά. Τον τιμώ και θα τον τιμώ σε όλη μου την ζωή. Δεν ήρθε στο θέατρο να με δει γιατί, ναι δεν ήθελε να βγω στο θέατρο και δεν πίστευε ότι αυτό είναι επάγγελμα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.