Night out: Πλακώθηκαν στον αέρα Καραβάτου - Ηλιάκη! "Ποιος σε έβαλε να πεις αυτές τις μ@@@ιες"

Της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Night out: Πλακώθηκαν στον αέρα Καραβάτου - Ηλιάκη!

Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα στο χθεσινό 7/4 Night out! Καλεσμένη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου που δείχνει πιο ανανεωμένη και αδυνατισμένη από ποτέ (δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί).

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Τι λες τώρα έκανε μια επική φάρσα στην φίλη και συμπαρουσιάστριά της, Μαρία Ηλιάκη! Η Κατερίνα Καραβάτου για την ακρίβεια πήρε τηλέφωνο την Μαρία και της ζήτησε να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

Η φάρσα της Καραβάτου στην Ηλιάκη

«Πιστεύω ότι είναι λάθος που στην εκπομπή είμαστε δύο ξανθιές. Εγώ πρέπει να παραμείνω ξανθιά κι εσύ που το έχεις με τις αλλαγές να τα κάνεις μαύρα!», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου στη Μαρία Ηλιάκη.

«Κατερίνα… Θα σε βρίσω ε! Πήρες να μου πεις αυτή την μ@λ@κί@ αυτή τη στιγμή; Ποιος σε έβαλε να με πάρεις και να πεις αυτές τις μ@λ@κίες», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη. Αφού μίλησαν για λίγη ώρα, η Μαρία Ηλιάκη έκλεισε απότομα το τηλέφωνο λέγοντας ένα απότομο «έλα γεια» στην Κατερίνα Καραβάτου.

Θάρρος ή αλήθεια

Η παρουσιάστρια στο «Θάρρος ή Αλήθεια» παραδέχτηκε ότι ανάμεσα στη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το τέλος των «Κου Κου» πιο δύσκολη περίοδος ήταν η δεύτερη. «Όταν έχεις παιδιά, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Τελείωσε μία εκπομπή που θεωρούσα επιτυχημένη», είπε χαρακτηριστικά.