Ήλιος: Η Αθηνά κινδυνεύει - Θα πετύχει τον στόχο του ο Στέφανος;

Χάνει την επαφή της με το περιβάλλον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήλιος: Η Αθηνά κινδυνεύει - Θα πετύχει τον στόχο του ο Στέφανος;

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ANT1, Ήλιος, οι πρωταγωνιστές, παρά την σύλληψη της Άρτεμης, δεν έχουν ξεμπερδέψει ακόμη με τον Στέφανο, ο οποίος θα απειλήσει σοβαρα την υγεία της Αθηνάς η Αλίκη είναι πολύ ανήσυχη. Ο Παύλος, από την άλλη πλευρά, διατηρεί μία περίεργη στάση, ενώ οι δολοφονίες των νοσηλευτριών συνεχίζουν να ερευνούνται και οι υποψίες αρχίζουν να φουντώνουν.

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο του Ήλιου σήμερα 8/4;

Ο Στέφανος, για μια ακόμη φορά, παγιδεύει την Αθηνά που σιγά-σιγά χάνει την επαφή της με το περιβάλλον. Η Αλίκη βλέποντας τη φίλη της σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπους να την βγάλει από το νοσοκομείο.

Ήλιος

Η Ελένη βρίσκει ενοχοποιητικά στοιχεία στο σακίδιο του Αντρέα και αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών.

Η Γεωργία βλέπει πως ο Παύλος έχει αλλάξει απέναντί της και πιστεύει πως αυτό οφείλεται στην Αλίκη. Η Αλίκη καταλαβαίνει πως της λείπει η συντροφιά του Παύλου, ο οποίος φαίνεται να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ…

Η ανάρτηση του Γιώργου Καραμίχου για το φινάλε του στην σειρά - «Ανάμεικτα συναισθήματα»

Ο Γιώργος Καραμίχος αποτελεί πλέον παρελθόν από την σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» καθώς στις 22/02 παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε με τον ρόλο του Δημήτρη Λαϊνά.

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές που τον αγάπησαν με μια ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργός. Έτσι, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τελευταία γυρίσματος για τον Δημήτρη Λαϊνά και για εμένα τον Γιώργο Καραμίχο φέτος στον Ήλιο.

Ανάμεικτα συναισθήματα και χαρά για τη συμμετοχή και τώρα έχουμε ακόμα δρόμο για τη διαδικασία του πένθους και του αποχωρισμού. ΑΝΤ1 αγαπάμε».