Φως στο Τούνελ: «Ο Μάνος ήρθε εδώ, μιλήσαμε για ώρες» - Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη

Τα πρώτα πλάνα από την συγκλονιστική συνέντευξή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φως στο Τούνελ: «Ο Μάνος ήρθε εδώ, μιλήσαμε για ώρες» - Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας πρόκειται να φέρει στο φως της δημοσιότητας απόψε 8/4 το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη, με όλους τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως τις αποκαλύψεις της, όπως έκαναν και την προηγούμενη Παρασκευή, με τα νούμερα τηλεθέασης να εκτοξεύονται!

Μάλιστα, αναμένεται να προβληθεί και η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, μια συνέντευξη που έχει συζητηθεί πολύ πριν προβληθεί.

Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ για την υπόθεση της Πάτρας

«Καλησπέρα! Δεν λέει φίλοι μου να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε πριν από δύο μήνες στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους. Η μητέρα κρίθηκε ήδη προφυλακιστέα. Άνοιξαν ήδη και οι φάκελοι των θανάτων των δύο άλλων παιδιών. Ερευνάται αν και τα άλλα δύο παιδιά έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας. Στο Τούνελ συνεχίζουμε την έρευνά μας. Φέρνουμε στο φως ιδιαίτερες μαρτυρίες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στις έρευνες.

Ο νεαρός πατέρας, ο Μάνος, δήλωσε υπέρ της κατηγορίας της γυναίκας του και μετά ήρθε εδώ στο Τούνελ και βρεθήκαμε για ώρες και μιλήσαμε με τη συνοδεία του δικηγόρου του και όχι με αστυνομικούς», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Την ίδια στιγμή, είδαμε και τα πρώτα πλάνα από τη συνέντευξη του Μάνου.

«Την καταδίκαζε για ένα κομμάτι ψωμί» - Το ξέσπασμα της Ζήνας για τη συνέντευξη του Μάνου στην Νικολούλη

Η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε ένα ξέσπασμα με αφορμή το trailer που κυκλοφόρησε με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη συμμετοχή του στο Φως στο Τούνελ. Η παρουσιάστρια φαίνεται να ένιωσε αδικημένη καθώς είχε στηρίξει την οικογένεια με την διακριτική της στάση, όταν πρωτοακούστηκε το ζήτημα.

Έτσι λοιπόν, παίρνοντας το λόγο δήλωσε πως ναι μεν το διεκδικούν πολλές εκπομπές μιας και είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας, ωστόσο θα ήθελε να έχει δώσει αποκλειστική συνέντευξη ξανά σε εκείνη.

«Να πω βέβαια κάτι. Επειδή κατηγορούνται οι δημοσιογράφοι από δικηγόρους για το τεκμήριο της αθωότητας. Ο ίδιος ο άντρας της, την καταδικάζει. Δηλαδή δεν δίνει το τεκμήριο της αθωότητας. Κάνω λάθος; Πέτρο (Κουσουλός) να σε ενημερώσω ότι ο Μάνος έχει μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη που την καταδίκαζε για ένα κομμάτι ψωμί.

Έχει κάνει τουλάχιστον δυο ώρες συνέντευξη στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που λίγα απέσπασε και είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Έχει μιλήσει σε σένα και δεν έχει μιλήσει στους άλλους που είχαμε το τεκμήριο της αθωότητας. Ήθελα να το πω, να το καταθέσω, για να μην τρελαθώ και εγώ στο τέλος. Γιατί έχω και Σαββατοκύριακο να περάσω με την οικογένειά μου».