Τι συμβαίνει ανάμεσα στο STAR και την Ζήνα Κουτσελίνη λόγω της εκπομπής της

Συνεχείς οι συζητήσεις με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι συμβαίνει ανάμεσα στο STAR και την Ζήνα Κουτσελίνη λόγω της εκπομπής της

Το STAR επισπεύδει της συζητήσεις του με την Ζήνα Κουτσελίνη για την ανανέωση του συμβολαίου της, μετά την άνοδο της τηλεθέασης της που βλέπει το τελευταίο διάστημα λόγω των εξελίξεων με την ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η Real Life, η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, έχει βοηθήσει σημαντικά στη συνολική ενίσχυση του μέσου όσου τηλεθέασης του σταθμού.

Η επιθυμία του STAR για την Κουτσελίνη

Το γεγονός ότι η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει μονοετή συμβόλαια για να μπορεί να αποχωρήσει όποτε η ίδια το επιθυμεί, έχει ανοίξει την όρεξη στους ανταγωνιστές του STAR, με αποτέλεσμα το κανάλι επισπεύδει τις συζητήσεις μαζί της για την ανανέωση της. Ενώ αρχικά στόχος ήταν το θέμα να ανοίξει στα τέλη Μαϊου, σπεύδουν άμεσα να την "κλειδώσουν"' και συγκεκριμένα πριν από το Πάσχα.

Το ξέσπασμα της Ζήνας για τη συνέντευξη του Μάνου στην Νικολούλη

Η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε ένα ξέσπασμα με αφορμή το trailer που κυκλοφόρησε με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη συμμετοχή του στο Φως στο Τούνελ. Η παρουσιάστρια φαίνεται να ένιωσε αδικημένη καθώς είχε στηρίξει την οικογένεια με την διακριτική της στάση, όταν πρωτοακούστηκε το ζήτημα.

Έτσι λοιπόν, παίρνοντας το λόγο δήλωσε πως ναι μεν το διεκδικούν πολλές εκπομπές μιας και είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας, ωστόσο θα ήθελε να έχει δώσει αποκλειστική συνέντευξη ξανά σε εκείνη.

«Να πω βέβαια κάτι. Επειδή κατηγορούνται οι δημοσιογράφοι από δικηγόρους για το τεκμήριο της αθωότητας. Ο ίδιος ο άντρας της, την καταδικάζει. Δηλαδή δεν δίνει το τεκμήριο της αθωότητας. Κάνω λάθος; Πέτρο (Κουσουλός) να σε ενημερώσω ότι ο Μάνος έχει μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη που την καταδίκαζε για ένα κομμάτι ψωμί.

Έχει κάνει τουλάχιστον δυο ώρες συνέντευξη στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που λίγα απέσπασε και είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Έχει μιλήσει σε σένα και δεν έχει μιλήσει στους άλλους που είχαμε το τεκμήριο της αθωότητας. Ήθελα να το πω, να το καταθέσω, για να μην τρελαθώ και εγώ στο τέλος. Γιατί έχω και Σαββατοκύριακο να περάσω με την οικογένειά μου».